25 jaar Disneyland Paris

25 jaar Disneyland Paris

25ste verjaardag van Disneyland: wat te verwachten

Er was eens… het grootste feest in de geschiedenis van Disneyland Paris.

Disneyland Paris viert in 2017 haar 25e verjaardag, de festiviteiten ter ere van deze mijlpaal zullen vanaf april 2017 van start gaan. Nadat er lange tijd een sluier van geheimhouding heeft gehangen over alle spectaculaire details, kunnen wij nu alle informatie over de festiviteiten aan je vertellen. Bereid je voor op een één van de mooiste hoofdstukken van 25 jaar magie in Parijs met veel gerenoveerde attracties en een extra grote dosis entertainment. 

De unieke glorieuze aankleding van de parken

Waar voorheen veelal werd gekozen voor de kleur goud in de vlaggen en banners van Disneyland Paris, kiest men tijdens het 25 jarig jubileum voor elegant blauw en wit. Dit doet ons sterk denken aan de festiviteiten tijdens het 15 jarig bestaan. Destijds organiseerde C&O Travel ook al reizen naar Disneyland vanuit Nederland en België.

Gloednieuwe parade: De fonkelende ‘Disney Stars on Parade’

Tijdens het 25 jarig bestaan van Disneyland Paris wordt er ook de nieuwe parade op spectaculaire wij geïntroduceerd. In het Disneyland Park kun je de nieuwe parade Disney Stars on Parade, met de favoriete Disney sterren, samen met nieuwe paradewagens in al haar pracht en praal vinden. Magie en extra veel blijdschap is gegarandeerd.

Tijdens deze parade kun je Mickey en zijn maatjes bewonderen, maar moet je ook goed uitkijken voor de vuurspuwende draak. Eén van de absolute hoogtepunten tijdens de parade. 

Zodra de avond in de Disney parken valt, komt de ware schoonheid van de decoraties pas echt tot zijn recht. Als Tinkerbell de parken doet onderdompelen in haar elfenstof zullen alle lichtjes schitteren.

Nog een leuk detail: Het Disneyland Resort in Anaheim (Californië) vierde in 2015 haar diamanten jubileum (60 jaar!). Er werd tijdens deze ‘Diamond Celebration’ ook gekozen voor de kleuren blauw en wit.

Disney Dreams wordt het spectaculaire Disney Illuminations

De weergaloos succesvolle Disney Dreams show die tijdens de avonduren te bewonderen is bij het iconische kasteel, werd tijdens het 20 jarig bestaan gelanceerd en was de afgelopen 5 jaar het absolute hoogtepunt tijdens een bezoek aan Disneyland. De show komt na jarenlange vaste prik bij de sluiting van het park deze tot zijn eind.

Maar… niet getreurd! Vanaf 26 maart 2017  gaat de spectaculaire avondshow Disney Illuminations van start. Zonder al te veel te verklappen, kunnen wij melden dat niet Peter Pan, maar Mickey Mouse de gastheer zal zijn tijdens de vuurwerkshow. Tijdens een samenspel van vuurwerk, lichtprojecties en fonteinen reis je door verschillende thema’s van de Pirates of the Caribbean tot Star Wars.

Een fabelachtig nieuwe show: Forest of Enchantment

Een originele Disney creatie!

The Forest of Enchantment (het bos van betovering) is een uniek muzikaal avontuur. Het verhaal van deze gloednieuwe musical speelt zich af in een betoverd bos, waar de vrolijke geesten van de natuur de mooiste Disney verhalen vieren. Deze show, die in 2016 enkele maanden te zien was in het Chaparral Theatre (waar nu de Frozen Singalong te zien is), keert terug. Goed nieuws, want deze show was razend populair bij de Disney fans.

Show: nieuwe show op Castle Stage

Nu een van de grootste verrassingen tijdens deze festiviteiten; een geheel nieuwe show bij Castle Stage.

Met het prachtige kasteel van Doornroosje op de achtergrond, kun je een show van de oogverblindende Disney Prinsessen aanschouwen. Het is een koninklijk eerbetoon aan o.a. Assepoester, Belle, Doornroosje en Sneeuwwitje.

Verjaarsdagshow: Happy Birthday Disneyland Paris – Central Plaza

Voor een ander belangrijk onderdeel van de 25ste verjaardag, en weder een gloednieuw onderdeel, is Central Plaza het decor van deze grote productie.

Met behulp van ongeveer 20 Disney figuren (zelfs een aantal nieuwe figuren in Disneyland Parijs), zal het hartje van het Disneyland Park meerdere keren per dag met veel energie worden omgetoverd tot een groot feest.

Kiss Goodnight door niemand minder dan Mickey Mouse

Dach je dat Disney Illuminations zou de finale van uw dag in Disneyland Parijs zou zijn? Denk opnieuw: er staat nog een laatste verrassing op je te wachten op weg naar de uitgang op één van de balkons in Main Street. Niemand minder dan Mickey staat klaar om de gasten een laatste keer uit te zwaaien, je een goede reis en goede nachtrust vol met magische dromen toe te wensen.

Mickey Mouse kiss goodnight Disneyland Parijs

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...