Disney's Betoverende Kerst

Disney's Betoverende Kerst

Hét seizoen in Disneyland® Resort Paris, de betoverende kerst. Werkelijk alles in beide Disney themaparken wordt in kerstsfeer gehuld. Kerstversiering, mooie lichtjes en zelfs sneeuwvlokjes beheersen het park. Alle Disney figuren trekken hun mooiste outfit aan en zorgen voor de ultieme kerst beleving.

Disney’s kerstparade

Als je één ding niet mag missen tijdens Disney’s betoverende kerst, is het wel de Disney kerstparade. Een onvergetelijke magisch ervaring voor het hele gezin. Alle Disney figuren zijn prachtig uitgedost en de kerstman is natuurlijk ook aanwezig. 

Wanneer kun je Disney’s kerstparade zien?
Normaal gesproken vindt de parade om 12.15 uur en om 14.00 uur plaats. Maar check voor de zekerheid altijd de actuele tijden in de parkbrochure die gratis bij de ingang van de parken verkrijgbaar is (ook in het Nederlands). 

Wat is er nog meer te zien tijdens Disney’s betoverende kerst?

 • Disney Dreams
  Een andere must-see tijdens de kerstperiode in Disneyland Parijs is Disney Dreams. De award winnende avondshow gaat ook tijdens de kerstperiode gewoon door. Het kasteel van Doornroosje wordt omgetoverd tot een winterspektakel met al jouw favoriete Disney figuren. De show eindigt met overweldigend vuurwerk.
 • Main Street U.S.A.
  Main Street U.S.A. mag ook echt niet overgeslagen worden tijdens Disney’s betoverende kerst. De kerstdecoratie is volop aanwezig en er zijn zelfs sneeuwsimulators, voor als de witte kerst nog even op zich laat wachten.
 • Christmas sing-a-long
  Zing mee met Mickey, Minnie en al hun vriendjes. De gigantische kerstboom wordt prachtig verlicht en de allerleukste liedjes uit alle Disney films komen voorbij. “Let it go… Let it go…” Anna, Elsa en Olaf zijn natuurlijk ook aanwezig.
 • Op de foto met alle Disney prinsessen én de kerstman
  Op het Royal Castle Stage (bij het kasteel) staan alle Disney prinsessen klaar om een prachtige foto met jou te nemen. Ook de kerstman is aanwezig, om het feest compleet te maken!

Zodra er meer informatie over Disney’s betoverende kerst in 2017 bekend is, zullen wij deze uiteraard publiceren!

 

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...