Disney's Davy Crockett Ranch

Disney's Davy Crockett Ranch

Op 15 minuten rijden van de parken Zwembad aanwezig bij Davy Crockett Ranch Tennisgelegenheid aanwezig Gratis WiFi beschikbaar

 

Disney's Davy Crockett Ranch ligt in een natuurlijke omgeving op 15 minuten rijden van Disneyland® Paris. De blokhutten zijn perfect voor families en vrienden die een bezoek brengen aan Disneyland® Paris. Bij Davy Crockett Ranch is geen pendeldienst beschikbaar, bezoekers dienen op eigen gelegenheid naar de parken te rijden. Het parkeren bij de themaparken is voor bezoekers van dit vakantiepark gratis. 

 

Ontdek de natuurlijke omgeving van Disney's Davy Crockett Ranch

  • Eigen parkeerplaats naast de blokhut
  • Gratis parkeren bij de Disneyland® Paris themaparken
  • Gratis WiFi in de lobby en de bar
  • Afhaalontbijt mogelijk
  • Tropisch binnenzwembad
  • Indoor tennisbaan
  • Extra magische uren

Overnacht in een gezellige blokhut 

De standaardblokhutten, ofwel de Trapper blokhutten, bieden plaats voor maximaal 6 personen. Ook zijn er een aantal Pioneer blokhutten aanwezig, deze liggen dichterbij alle faciliteiten. De blokhutten beschikken allemaal over twee slaapkamers, volledig ingerichte keuken, twee douches, airconditioning, privé terras met picknicktafel en barbecue, eigen parkeerplaats, TV met internationale zenders en Disney kanalen, opgemaakte bedden bij aankomst en handdoeken. Voor rolstoelgebruikers zijn er aangepaste blokhutten beschikbaar voor maximaal 5 personen.
Boek een Premium Plus blokhut en profiteer van extra services zoals thee- en koffiepakket, koffiemachine, haardroger, gratis schoonmaakset en gratis internetaansluiting. 

Adres Davy Crockett Ranch

Route Ranch Davy Crockett
77174 Bailly-Romainvilliers
Frankrijk
+33 1 60 45 69 00

Overige Disney hotels:

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...