Disney Dreams

Disney Dreams

Ter ere van haar 20ste verjaardag heeft Disneyland® Resort Paris een avondshow als nooit te voren geïntroduceerd. Disney Dreams overtreft alle verwachtingen en is een waar spektakel voor jong en oud.

Disney dreams specatculaire avond show in Disneyland Paris

Disney Dreams - ter ere van Disney's 20ste verjaardag

Vanaf 1 april 2012 schittert deze show op het kasteel van Doornroosje in het Disneyland Park. Elke avond wordt er als afsluiting van een magische dag nog een schepje bovenop gedaan. Geniet en laat je verrassen!

De show combineert fonteinen, vuurwerk, projecties, vuurwerk en lasers tot een groot geheel. De show is geproduceerd door Steve Davison, die al vaker dit soort grote projecten voor Disney heeft mogen doen. Hij combineert Pixar met Walt Disney animatie films en zorgt ervoor dat jouw bezoek aan Disneyland nog onvergetelijker wordt.

Wist je dat?

  • De fonteinen voor het kasteel worden hoger de lucht in geblazen dan het kasteel zelf. Maar liefst 46 meter, om precies te zijn!
  • Het officiële Disney Dreams liedje is opgenomen in de beroemde Abbey Road Studios in Londen.
  • Disney heeft de Central Plaza speciaal voor Disney Dreams aangepast, zodat iedereen het best mogelijke zicht op het kasteel zou hebben.

Disney Dreams wordt ter ere van Disney’s 25ste verjaardag vervangen door Disney Illuminations vanaf 26 maart 2017.

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...