Disney Fastpass

Disney Fastpass

Ontdek het verschil tussen 10 minuten wachten bij een attractie oftewel 1,5 uur verveling in een lange wachtrij.
Geniet zo veel mogelijk van het verblijf in de Disney parken en beleef extra veel quality time door een fastpass aan te schaffen. Wij vertellen alle belangrijke aspecten van de fastpass welke je nog meer magische momenten opleveren.

Het verkrijgen en gebruiken van de Fastpass

Ga op tijd naar deze attracties en vraag jouw fastpass aan om vervolgens op een later tijdstip niet in een lange wachtrij te hoeven staan. Plaats jouw Disney® Park-entreekaart in een fastpass® ticketbox en ontvang een fastpass® ticket. Op jouw fastpass® kaartje staat de tijdrange vermeld welke je toegang biedt via een speciale fastingang waar je direct jouw attractie binnengaat. Zodra je de betreffende attractie bezocht hebt, kunt je weer ergens anders een nieuwe fastpass aanschaffen.

Per entreekaart geldt maximaal één FastPass-ticket

Per entreekaart mag je maar één FastPass-ticket bestellen. Nadat je de betreffende attractie hebt bezocht, mag je weer bij een andere attractie een nieuw fastticket bestellen.

In principe kun je met een fastpass via een andere ingang of toegangsroute jouw favoriete attractie bezoeken. Je gaat jouw attractie dus niet binnen via het gebruikelijke toegangspad, maar via een veel snellere toegang met maar weinig wachtende mensen

Fastpass Service ticketbox

Zowel in het themapark als ook in de studio’s zijn meerdere fastpass locaties voorhanden. Als het erg druk is bij hieronder vermelde attractie, neem je snel een Fastpass.

Attracties met Fastpass Service in de Disney Parken 

Disneyland Park

  • Big Thunder Mountain (Frontierland)
  • Indiana Jones et le Temple du Péril (Adventureland)
  • Peter Pan’s Flight (Fantasyland)
  • Buzz Lightyear Laser Blast (Discoveryland)
  • Star Tours (Discoveryland)
  • Space Mountain: Mission 2 (Discoveryland)

Walt Disney Studios Park

  • Flying Carpets Over Agrabah (Toon Studio)
  • The Twilight Zone Tower of Terror (Production Courtyard)
  • Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith (Backlot)
  • Ratatouille: The Adventure (Place de Rémy)

Per toegangskaart maar 1 snelpas

Per toegangskaart kan maar één FastPass-ticket tegelijkertijd worden gehouden. Een nieuwe FastPass kan verkregen worden vanaf het moment dat de terugkeertijd van de eerste FastPass is begonnen of na twee uur, afhankelijk van wat eerder is. Deze tijd staat ook aangegeven op de FastPass. Wanneer men voordat dat dit het geval is toch een nieuwe ticket probeert te verkrijgen, wordt een kaartje uitgeprint waarop staat wanneer een nieuweticket verkregen kan worden.

Fasttip van de vaste Disney bezoekers

In de tussentijd kan de persoon een andere attractie of een eetgelegenheid of winkel bezoeken. Het idee achter de service is dat mensen, die als ze in de rij staan niet kunnen consumeren, zo toch geld kunnen besteden aan bijvoorbeeld eten of souvenirs. Doordat er maar een beperkt aantal FastPass-tickets beschikbaar is, zal de periode dat de bezoeker terug kan komen, naarmate de dag vordert, steeds later worden.

De Fastpass is een gratis Disneyland service

Je hoeft geen fastpass te kopen want de fasttickets worden door Disneyland gratis aangeboden.

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...