Disney's Halloween Festival

Disney's Halloween Festival

Gedurende de maand oktober is Disneyland® Parijs omgetoverd in een Halloween thema met pompoenen, spoken en schurken. In het themapark duiken hier en daar de schurken van de Disney films op. De achtergrondmuziek in het park is volledig afgestemd op Halloween. In het themapark staat de griezelige pret voorop tijdens Halloween en bezorgt jaarlijks vele bezoekers een nachtmerrie. 

Speciaal programma in Disneyland Parijs tijdens Halloween

Tijdens het Halloween seizoen in Disneyland® Paris is niet alleen het Disneyland® park omgetoverd in een Halloween thema, maar ook de Disney figuren dragen bijzondere kostuums die bij het thema passen.

Bezoekers van Disneyland® Paris krijgen tijdens Halloween de kans om de slechteriken van de Disney films te  ontmoeten. Op het podium bij het beroemde kasteel geven de slechteriken een spookachtige show. Dapper genoeg om Maleficent te ontmoeten? De griezelige ontmoeting met deze slechterik  vindt plaats op het plein achter het kasteel.

Tijdens het Halloween seizoen in Disneyland® Paris schitteren de Disney figuren in hun prachtige Halloween kostuums tijdens de seizoenparade. Niet alleen de kostuums zijn aangepast aan het thema, maar ook de praalwagens schitteren in mooie herfstkleuren. De parade vindt dagelijks plaats bij Main Street. 

De Disney Halloween Party

Op 31 oktober is er de jaarlijkse Halloween Party in Disneyland Paris. Dit feest vindt plaats na sluitingstijd van de parken en is alleen toegankelijk voor bezoekers met een apart entreeticket. De toegangstickets voor de Halloween Party zijn maar in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Reserveer tijdig de entreetickets voor een spannende Halloween avond in Disneyland® Paris na sluitingstijd. Voor bezoekers van dit evenement is er een dresscode, namelijk Halloween-kostuums. Wees creatief bij het kiezen van een mooi kostuum voor deze speciale avond.

Gedurende de avond is het mogelijk om nog een keer je favoriete schurkt te ontmoeten, ermee op de foto te gaan en zelfs een handtekening te krijgen. De Disney schurken zijn terug te vinden in het gehele park. Ook zijn er gedurende de avond een aantal shows, waaronder de show bij het kasteel met de slechteriken zoals Kapitein Haak en Cruella de Vil. De parade is overgenomen door de slechteriken en deze schitteren tijdens de aangepaste parade op de praalwagens. 

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...