Disney Magic on Parade

Disney Magic on Parade

De parade van Disneyland® Paris, Disney Magic on Parade, is een van de populairste activiteiten in het Disneyland park en dagelijks te bezichtigen. Gedurende 25 minuten kunnen de bezoekers genieten van de vrolijke muziek, kleurrijke praalwagens met bovenop de wagens  natuurlijk Mickey en zijn vrienden.

Dans en zing mee met beroemde Disney figuren

De parade begint met de drie feeën uit de film Doornroosje, gevolgd door de eerste praalwagen. Op de eerste praalwagen is de goede fee uit de film Assepoester en Merlijn de tovenaar te vinden. Sneeuwwitje en Assepoester zijn samen met hun prins terug te vinden in een prachtige koets. De zusjes uit de Frozen film mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de parade. Anna en Elsa schitteren samen met Olaf op de voorkant van een prachtige wagen. Aan de achterkant van deze wagen is Rapunzel samen met Flynn te zien. Elsa en Anna worden gevolgd door Alice in Wonderland en Pinokkio. De personages uit de film Toy Story zijn ook terug te vinden in de parade op een van de praalwagens, samen met Winnie de Pooh en zijn vrienden. Ook de personages uit de Lion King, Peter Pan en Mary Poppins laten u mee dansen op de vrolijke muziek. Het hoogtepunt van de parade is natuurlijk de praalwagen waarop Mickey, Minnie , Donald Duck, Goofy, Pluto, Knabbel en Babbel. 

Thema parade

Tijdens de verschillende seizoenen van Disneyland® Paris worden de kostuums van de figuren aangepast aan het seizoen wat er op dat moment is. Tijdens Halloween hebben de figuren prachtige kostuums met najaarskleuren aan en tijdens het kerstseizoen hebben ze prachtige winterkostuums aan. In het voorjaar zijn de personages te bewonderen in kostuums in voorjaarskleuren.

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...