Disneyland® App

Disneyland® App

De officiële Disneyland® Paris app, nu beschikbaar voor download!

Het maakt niet uit of je een doorgewinterde Disney bezoeker bent of dat je een nieuwe bezoeker bent. De gratis Disneyland Paris App is voor iedereen ontzettend handig.

Het belangrijkste en handigste onderdeel van de app zijn de briljante interactieve kaarten. Je kunt op deze kaarten het gehele resort inclusief beide Disney parken, de hotels en Disney Village bekijken.

  • Actuele wachttijden en showtijden
  • Live kaarten met GPS
  • Nederlandstalig
  • Praktische informatie

Als nieuwe bezoeker kun je de app handig gebruiken om hotels binnen het resort the bekijken en met elkaar te vergelijken. Bekijk onder andere de verschillende faciliteiten, beschikbaarheid en ligging van de Disney hotels.

De interactieve kaarten zijn echt het hoogtepunt van deze App. Je kunt gemakkelijk zowel het Disneyland Park als ook de Walt Disney Studios volledig bekijken. Met een klik op een attractie kun je zelfs de actuele wachttijden en de tijden van de shows en leuke fun facts per attractie bekijken. Dit is vooral handig wanneer je je al binnen het park bevindt.  Zo kun je ook jouw eigen positie in het park zien. Hiervoor is echter wel een internet verbinding nodig. Gelukkig is er vanaf 2017 in beide parken een gratis wifi verbinding.

Naast de handige kaarten kun je bijvoorbeeld ook de actuele openingstijden op uw dag van bezoek bekijken. Download de handige app en ontdek alle mogelijkheden.

Disneyland Parijs app in de Apple App Store Disneyland Parijs app nu downloaden via Google Play voor Android

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...