Entreeprijzen

Entreeprijzen

Wij begrijpen dat je door alle tickettypes, hotelpakketjes, en aanbiedingen het overzicht inmiddels een beetje kwijt bent.

Hieronder een uitleg over de verschillende tickettypes en entreeprijzen voor Disneyland Resort Paris, waardoor het hopelijk allemaal duidelijk wordt!

Entreeprijzen Disneyland Resort Paris

Allereerst belangrijk om te weten: Disneyland Resort Paris® beschikt over twee themaparken: Disneyland® Park en het Walt Disney Studios Park.

Bij de keuze voor een 1-daags ticket is het mogelijk een ticket voor één of voor beide parken te kopen. De meerdaagse tickets zijn altijd geldig voor beide parken.

Verschillen tussen 1-daagse en meerdaagse tickets:

  • 1-daagse tickets → optie tot het kiezen van één of twee parken → seizoensgebonden tickets
  • 2-, 3- of 4-daagse tickets →  altijd geldig voor beide parken → geldig tot één jaar na aankoopdatum

1 daagse tickets

Keuze 1:

Éen park of beide parken

Keuze 2:

Kies het juiste seizoen:

MINI - MAGIC - SUPER MAGIC - MAGIC FLEX

Het verschil tussen de vier te kiezen ticketsoorten zit in de geldigheid van de tickets.
Op onderstaande kalender is te zien wanneer welk ticket geldig is.

Meerdaagse tickets

De meerdaagse tickets kennen geen verschil in geldigheid. Deze zijn standaard op elke gewenste dag tot één jaar na aankoop geldig. Er kunnen tickets gekocht worden voor 2, 3 of 4 dagen. Momenteel is het zo dat de tickets binnen 8 dagen na gebruik van de eerste dag volledig "op" gebruikt dienen te worden (alle dagen dienen dan gebruikt te zijn). Deze voorwaarde wijzigt regelmatig en is altijd terug te lezen op de achterkant van het ticket. Doe dit dus ook, om teleurstelling te voorkomen.

Prijzen

De ticketprijzen kunnen per Disney seizoen verschillen. In de regel publiceert Disneyland elk half jaar nieuwe ticketprijzen. Op onze ticketpagina kun je de actuele prijs terug vinden.

Actie tickets

Disneyland heeft ook regelmatig speciale aanbiedingen. Op de bestelpagina van de tickets kun je precies zien welke aanbiedingen er momenteel geldig zijn. De acties zijn doorgaans geldig voor data in het laagseizoen.

Veel voorkomende acties zijn:

  • 2 parken voor de prijs van 1  (1-daagse tickets)
  • 3 dagen voor de prijs van 2 (meerdaagse tickets)
  • 4 dagen voor de prijs van 3 (meerdaagse tickets)
deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...