Heenreis

Heenreis

Bereid je goed voor op jouw bezoek aan Disneyland® Paris. Hieronder lees je handige tips om de reis naar Disneyland® Paris goed te laten verlopen.

Heenreis Disneyland® Paris

Met de auto

Reist u met een navigatiesysteem naar Disneyland® Paris? Dan kunt u het volgende adres invullen:
Boulevard du Parc
Serris/Coupvray
77700
Frankrijk

Voor de bezoekers die een hotel geboekt hebben met een gratis shuttlebus is het handig om eerst naar het hotel te rijden en daar de auto te parkeren. Na het inchecken en het afgeven van de bagage, brengt de shuttlebus je binnen enkele minuten naar de hoofdingang van de parken.

Met het vliegtuig

Vanaf verschillende vliegvelden is het mogelijk om te vertrekken naar de Franse luchthavens Charles de Gaulle en Orly. Bij deze luchthavens stopt een shuttlebus die je naar de Disney® hotels en de partnerhotels brengt. De shuttlebus dien je voorafgaand te reserveren. 

Met de trein

Vanaf verschillende stations in Nederland is het mogelijk om met de Thalys richting Parijs te reizen. De Thalys brengt u naar het grote treinstation Gare du Nord in Parijs. Vanaf Gare du Nord rijdt er een metro richting Châtelet Les Halles. Vanuit het metro station Châtelet Les Halles neemt u de RER-A trein richting Disneyland® Paris. 

Parkeren bij Disneyland® Paris

Bezoekers die een bezoek aan de themaparken combineren met een of meerdere hotelovernachtingen in een van de Disney® Hotels of partnerhotels kunnen de auto gratis parkeren bij het hotel en de gratis shuttlebus nemen. Davy Crockett Ranch is een uitzondering, dit hotel beschikt niet over een shuttlebus. Bezoekers van dit hotel kunnen op vertoon van hun Easy Pass gratis parkeren bij de Disneyland® parken. Voor gasten die de themaparken een dag bezoeken zonder hotelovernachtingen kunnen de auto parkeren bij de themaparken. De parkeerkosten bij Disneyland Parijs zijn €20,- per dag. 

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...