Nieuws

nieuws

Mickey's Grote Griezelfeest

GRIEZELPLEZIER IN DISNEYLAND ® PARIS

Laat u samen met vrienden en familie onder dompelen in de fascinerende Halloween-wereld van Disneyland ® Parijs en geniet van griezelshows, betoverende verrassingen en  enge ontmoetingen met de Disney Schurken. Het wordt een monsterfeest!

ONGELOFELIJK NIEUWS

Gedurende één avond heerst er een griezelige Halloween-sfeer in het Disneyland ® Park. Laat u betoveren door de gloednieuwe parade  ‘‘ The Disney Villain's Halloween Celebration‘‘ en dans met Goofy tijdens  ‘‘Goofy's Skeletoon Street Party‘‘! Geniet van de vele verrassingen, die elk van de vijf themalanden voor u heeft . Dit halloweenfeest is meer dan uniek!

DE NACHT IN HET DISNEYLAND ® PARK

Wees onbevreesd en beleef de attracties tot 2 uur in de nacht. Deze avond zijn  sommige attracties in het Disneyland ® Park 's nachts uitzonderlijk voor u geopend.

AFGRIJSELIJK LEUKE ONTMOETINGEN

Meer dan ooit staan Mickey de Disney Schurken  in de schijnwerpers, op zoek naar onbevreesde bezoekers. Durft u hen te ontmoeten en souvenirfoto's te maken?

WORD ONDERDEEL VAN HET HALLOWEENFEEST

Voor één keer, tijdens Mickey's Grote Griezelfeest, mag u zich verkleden en deel uitmaken van een heel speciale Halloween-sfeer.

De voorwaarden.

Beperkt aantal plaatsen. Binnenkomst vanaf 17.00 uur voor gasten met een geldig toegangsticket voor Disney’s Halloween Party. Voor deze avond gelden bepaalde veiligheidsvoorschriften. Bij hoge uitzondering is het op deze avond toegestaan voor bezoekers om zich te verkleden. Disneyland ® Paris behoudt zich echter het recht om op elk moment het  dragen van bepaalde kostuums, die het gezicht en hoofd volledig bedekken en / of deze kostuums / accessoires / make-up jonge bezoekers of gezinnen zouden kunnen afschrikken, te verbieden. Hetzelfde geldt voor accessoires die de veiligheid van de attracties in gevaar brengen en/of gevaarlijk zijn voor andere bezoekers. Wij wijzen u erop dat het verboden is om artikelen en speelgoed, in de vorm van een wapen (pistolen, lasers, waterpistolen), elke vorm van een masker  (met uitzondering van medische redenen) en stokken, of lange gewaden (mee) te dragen. Om veiligheidsredenen kunt u worden gecontroleerd bij de ingang en in Disneyland® Park. Bezoekers vermomd als hun  favoriete personage , verbinden zich ertoe niet te poseren als een Disney-personage en geen handtekeningen uit te delen.

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...