Openingstijden

Openingstijden

Disneyland® Resort Paris is 365 dagen per jaar geopend. Je kunt dus iedere dag genieten van alle magie die Disney te bieden heeft! De parken gaan doorgaans om 10.00 uur open. De sluitingstijd varieert per seizoen. Ook gaat het Disneyland Park later dicht dan de Walt Disney Studios.

De parken openen een half uur eerder dan de officiële openingstijden. Zo kun je alvast een kijkje nemen in de prachtige Disney® boetieks en restaurants of al naar je favoriete attractie lopen!

Disneyland plant haar openingstijden ongeveer drie maanden vooruit.

Disneyland Parijs openingstijden, renovaties en extra magische

Renovaties

Disneyland probeert er continu voor te zorgen dat elke bezoeker de magie optimaal mag en kan ervaren. Helaas is het dan ook af en toe nodig om een attractie te sluiten voor renovatie. Zo worden er nieuwe features toegevoegd, maar zorgt Disney er ook voor dat de attracties altijd even mooi zijn en er geen technische problemen ontstaan.

Gelukkig kondigen zij ruim van te voren aan wanneer welke attractie gerenoveerd zal worden. Zo kun je hier rekening mee houden tijdens het plannen van je bezoek.

Tip: kijk altijd even goed welke attractie er precies gerenoveerd wordt. Zo is het bijvoorbeeld niet zo erg als er een van de Railway stations gesloten is, want je kan dan gewoon bij een ander station opstappen. Of gaat het om een klein speeltuintje voor kinderen.

Extra magische Disney uren

Bij verblijf in een van de officiële Disney® hotels zijn de extra magische uren inbegrepen. Dit houdt in dat je twee uur extra kan genieten van alle magie de Disneyland themaparken te bieden hebben. Tijdens deze twee uur worden er speciale gedeeltes van het park alvast speciaal voor jou geopend en kun je je favoriete Disney figuur ontmoeten of alvast een van de vele attracties bezoeken.

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...