Season of the Force

Season of the Force

In een universum, hier niet zo ver vandaan, ontwaakt in Disneyland® Paris ‘the force’. Verwacht een geheel exclusieve viering van de nieuwe Star Wars saga, met live personages en intergalactisch entertainment..

Vanaf 14 januari tot en met 26 maart 2017 kun je in Disneyland® Paris the force zelf ervaren. Ontdek je innerlijke Jedi en wijs uw jonge Padawans de weg naar de Walt Disney Studios voor een intergalactisch spektakel met een opzienbarende avondshow die naar de sferen van de nieuwe Star Wars saga zal vervoeren.

Reis naar een ander sterrenstelsel, waar epische ontmoeten zullen plaatsvinden, waar je spannende attracties en culinaire avonturen kunt beleven.

Season of the Force aanbiedingen Disneyland Parijs

Het splinternieuwe Season of the Force seizoen

Het seizoen van de Force vindt plaats in Disneyland Parijs. Het omvat onder meer nieuwe shows en evenementen met betrekking tot de Star Wars saga die terug te vinden zijn in het Walt Disney Studios Park.

Tijdens de verschillende wordt geprobeerd om de gasten te verleiden tot een overstap naar ‘the dark side’. ‘The first order’ (stormtroopers) zal regelmatig door het Walt Disney Studios Park marcheren inclusief een speciale verschijning van Kapitein Phasma. Ook zullen er verschillende  ‘meet and greets’ plaatsvinden. Tijdens de Season of the Force komt de dag ten einde met een speciale Star Wars projectie of de Tower of Terror. Deze project mapping projectieshow zal ook voorzien zijn van live personages uit het Disney park.

Unieke samenwerking Star Wars en Disneyland Paris

Star Wars heeft nogal wat historie in Disneyland Paris. Season of the Force is niet de eerste, en zeker ook niet de laatste keer dat de populaire intergalactische saga een grote rol speelt in Disneyland Paris. Star Tours is altijd één van de bekendste attracties geweest. Vanaf maart 2017 opent de volledige gerenoveerde simulator on de naam: Star Tours 2: The Adventures Continue. Dit mag een echte upgrade worden genoemd. Sinds juli 2015 kunnen de jonge Jedi’s al een speciale training volgen die gegeven wordt een aantal Jedi meesters. Samen verslaan zij Darth Vader in de Jedi Training Academy.

Tijdens de release van de Star Wars film ‘The Force Awaken’ in 2015, experimenteerde Disneyland Paris al eens met een Star Wars Night. Het evenement werd door de bezoekers goed ontvangen en dit gaf de voorzet om het concept verder uit te gaan rollen in een volledig Star Wars gerelateerd seizoen.

Aan de Star Wars invloeden binnen Disneyland Paris ging natuurlijk vooraf dat de filmmaatschappij Lucasfilm Ltd, het bedrijf dat verantwoordelijk voor de succesvolle zevendelige Star Wars saga, op 30 oktober 2012 werd overgekocht door de Walt Disney Company.

Highlights tijdens Season

  • Avonshow Tower of Terror: Een spektakel van licht, special effects en muziek
  • Stormtrooper parades
  • Ontmoet de Stormtroopers, Captain Phasma, Darth Vader en Kylo Ren
  • Star Wars liveshows
  • Jedi Training Academy
  • Star Tours 2 release
deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...