Tickets

Tickets

Bespaar tijd en geld door entreetickets voor Disneyland Paris vooraf te boeken.

Stap dichter bij de magie met je Disneyland Paris tickets en ontmoet de klassieke Disney-figuren en ontdek de vijf betoverende themalanden in het Disneyland® Park. Maak een korte sprong naar het Walt Disney Studios park waar de wereld van film en entertainment tot leven komt.

Disneyland® Paris Tickets boeken met FASTPASS

De Fastpass is standaard inbegrepen bij jouw tickets, zodat je lange wachtrijen bij de populaire attracties kunt voorkomen. Met de Fastpass maak je een reservering voor de Fastlane binnen een later specifiek tijdsbestek.

Verschillende types Disneyland® Paris entreetickets

Het tickettype en de ticketprijs is afhankelijk van welke bezoekdatum je kiest.

Het MAGIC FLEX ticket dekt alle dagen van de seizoenskalender, waaronder de populaire data zoals Halloween, oktober (herfstvakantie), weekenden  in november en tijdens de 2 weken van de kerstvakantie.. Dit ticket biedt volledige FLEXibiliteit bij het plannen van een reis naar Disneyland Paris en tijdens ieder seizoen. Dit is dus het perfecte ticket voor wanneer jouw bezoekdatum nog niet helemaal vast staat.

Het SUPER MAGIC dekt alle data binnen het SUPER MAGIC seizoen. De uitzondering op het SUPER MAGIC seizoen zijn de piek data waarop enkel het MAGIC FLEX ticket geldig is.

Het MAGIC TICKET omvat alle ‘daldagen’ inclusief een aantal populairdere data binnen het MAGIC seizoen.

Het MINI TICKET omvat enkel de ‘daldagen’ binnen het MINI seizoen.

Met onze handige ticketkalender kun je precies zien welke entreeticket nodig is op jouw gewenste bezoekdatum. Wij vermelden dat tevens de rest van het seizoen.
Let op: De meerdaagse tickets zijn niet seizoensgebonden en zijn een jaar lang geldig na de dag van aankoop.

 • Ticket 1 dag 1 Park

  Ticket 1 dag 1 Park

  MINI, MAGIC, SUPER MAGIC en MAGIC FLEX tickets. Geniet van één dag onbeperkte toegang tot het Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. Je kunt kiezen tussen tickets die het hele jaar geldig zijn of goedkopere tickets met datum restricties.

  €90,-
  €46,-
  Boek nu
 • Ticket 2 dagen 2 parken

  Ticket 2 dagen 2 parken

  Geniet van twee dagen onbeperkte toegang tot het Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. Het ‘open’ ticket heeft geen vaste datum en is een jaar lang geldig na de dag van aankoop. De meerdaagse tickets zijn niet seizoensgebonden en zijn een jaar lang geldig na de dag van aankoop.

  €140,-
  €138,-
  Boek nu
 • Ticket 1 dag 2 parken

  Ticket 1 dag 2 parken

  MINI, MAGIC, SUPER MAGIC en MAGIC FLEX tickets. Geniet van één dag onbeperkte toegang tot het Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. Je kunt kiezen tussen tickets die het hele jaar geldig zijn of goedkopere tickets met datum restricties.

  €90,-
  €64,-
  Boek nu
 • Ticket 3 dagen 2 parken

  Ticket 3 dagen 2 parken

  Geniet van drie dagen onbeperkte toegang tot het Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. Het ‘open’ ticket heeft geen vaste datum en is een jaar lang geldig na de dag van aankoop. De meerdaagse tickets zijn niet seizoensgebonden en zijn een jaar lang geldig na de dag van aankoop

  €174,-
  €168,-
  Boek nu
deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...