Villages Nature

Villages Nature

Villages Nature is een nieuw vakantiepark op 15 minuten rijden van Disneyland® Paris en ligt naast Davy Crockett Ranch. Het park bestaat uit vakantieappartementen en huisjes. Het vakantiepark is perfect voor families die behoefte hebben aan meer ruimte dan in een hotelkamer. Bij de inrichting van de accommodaties en het park staat duurzaamheid centraal. 

Accommodaties midden in de natuur

Bij Villages Nature is het mogelijk om twee soorten accommodaties te boeken, namelijk appartementen en huisjes. Binnen de accommodaties zijn er verschillende niveaus van luxe beschikbaar. Naast de verschillende niveaus in luxe, is er ook nog de keuze in de ligging. Bezoekers hebben de keuze uit een ligging dichtbij de faciliteiten, aan het water of in het bos. 

Activiteiten, luxe en comfort

Op het vakantiepark zijn verschillende activiteiten en faciliteiten aanwezig voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is het waterpark. Zowel binnen als buiten kun je genieten van een heus waterpark met glijbanen en verwarmd water. Ook is er een boerderij aanwezig, waar de kinderen meer  te weten kunnen komen over de dieren en de natuur en natuurlijk ook de dieren kunnen aaien. Voor de sportieveling zijn er verschillende survival- en sportactiviteiten. De shopliefhebbers kunnen terecht in het shopgedeelte van het vakantiepark, waar ook verschillende restaurants te vinden zijn.

deel deze pagina:
Share to Facebook Share to Twitter Share by mail More...