Skip to main content
search
https://www.youtube.com/watch?v=lcqQ3c8Farg

Exclusieve aanbiedingen voor een magische reis naar Disneyland® Paris

Ontdek Disneyland® Paris, een magische bestemming die zowel jonge als ervaren reizigers betovert. De prijzen voor een onvergetelijke reis naar de Disney® Parken verschillen per seizoen en vakantieperiode. Bij Magical Holidays by C&O Travel bieden wij up-to-date en budgetvriendelijke Disneyland® Paris aanbiedingen, voor verschillende seizoenen en vakanties.

Ben je op zoek naar het antwoord op de ultieme vraag: “Hoe kun je Disneyland® Paris het voordeligst bezoeken?” Ons toegewijde Disneyland team heeft het antwoord voor jou. Wij delen graag onze beste tips en trucs om je reis naar Disneyland® Paris zo budgetvriendelijk mogelijk te maken, zonder concessies te doen aan de magie. Ontdek onze exclusieve aanbiedingen en onthul de geheimen van betaalbaar plezier in Disneyland® Paris.

Gunstige seizoenaanbiedingen

Vind de perfecte aanbieding voor jouw favoriete Disneyland® Paris seizoen, zonder al het uitzoekwerk te hoeven doen. Wij hebben deze moeite al voor je gedaan, zodat jij je kunt richten op de magie. Kies jouw favoriete seizoen en ontdek de nieuwste deals voor een onvergetelijke reis naar Disneyland® Paris.

AANBIEDINGEN HOTELS EN TICKETS

Disneyland® Paris tijdens de schoolvakantie

Veel families hebben geen andere optie dan de betoverende Disney® Parken te bezoeken tijdens de schoolvakanties van hun kinderen. Het geheim? Kies een schoolvakantie wanneer landen als Frankrijk of Duitsland geen vrije dagen hebben of reis tijdens een typisch Nederlandse feestdag zoals Koningsdag. Wij hebben voor jou onderzocht welke schoolvakantieperiode dit jaar de beste keuze is voor een onvergetelijke trip naar Disneyland® Paris.

AANBIEDINGEN HOTELS EN TICKETS

Specials

Disneyland® Paris presenteert diverse speciale evenementen gedurende het jaar, met aantrekkelijke prijzen. Deze evenementen zijn verbonden aan boeiende thema’s, zoals Pride. Wij houden je op de hoogte van aanstaande evenementen en interessante aanbiedingen voor hotels inclusief entree, zodat je geen enkele magische ervaring hoeft te missen.

AANBIEDINGEN HOTELS EN TICKETS

Tips voor een voordelige reis naar Disneyland® Paris

Navigeer door onze tips en aanbiedingen voor een voordelige reis naar Disneyland® Paris. Ontdek hoe je de magie kunt ervaren zonder je budget te overschrijden en maak je dromen waar in de betoverende Parken vol avontuur en plezier.

Boek en reserveer zo vroeg mogelijk

Een reis naar Disneyland® Paris staat hoog op de verlanglijst van velen, maar hoe kun je dit betoverende avontuur betaalbaar maken? Ons eerste advies is simpel maar cruciaal: boek en reserveer zo vroeg mogelijk. Europa’s meest betoverende pretpark is de laatste jaren ongekend populair geworden. In feite zijn de Disney® Parken nu zo in trek dat tickets vaak uitverkocht raken.

Bezoek Disneyland® Paris in het laagseizoen

Om de meest prijsgunstige aanbiedingen te vinden raden we je aan om de Disney® Parken te bezoeken in het laagseizoen, met uitzondering van de kerstvakantie. Het laagseizoen loopt van ongeveer begin januari tot medio april. Tijdens deze periode kun je profiteren van lagere prijzen en minder drukte.

Disneyland® Paris Partner Hotel aanbiedingen

Bespaar geld en tijd door te kiezen voor een hotel dichtbij Disneyland® Paris. Magical Holidays by C&O Travel heeft speciale afspraken met enkele hotels binnen het Disneyland resort, inclusief gratis shuttlebusservice. Met een korte rit van maximaal 10 minuten ben je ontspannen en snel bij de ingang van de Parken. Dit is niet alleen handig, maar bespaart je ook aanzienlijk op reiskosten. Kies voor Disney® Partner Hotels of hotels in de buurt en maak je Disney dromen waar zonder je budget te overschrijden.

2 Dagen 1 Park tickets

Wil je de complete betovering van Disneyland® Paris ervaren? Kies dan voor een 1-Park ticket. Met een 1-Park ticket kun je een hele dag vol avontuur beleven, ofwel in het Disneyland® Park of het Walt Disney Studios® Park. Maak je keuze op basis van je voorkeur en ontdek de unieke attracties en shows in dat Park. Let op: dit ticket biedt geen toegang tot beide Parken op dezelfde dag. Bij aankomst selecteer je zelf welk Park je wilt bezoeken. Voor een tweedaags avontuur raden wij het 2 dagen 1 Park-ticket aan, zodat je bijvoorbeeld op de eerste dag het Disneyland® Park kunt verkennen en op de tweede dag het Walt Disney Studios® Park.

AANBIEDINGEN HOTELS EN TICKETS
Close Menu