Disneyland® Paris attracties - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search
https://www.youtube.com/watch?v=lcqQ3c8Farg

Disneyland® Paris attracties

Onze C&O Travel Disney specialisten hebben vanuit eigen ervaringen een lijst gemaakt met alle Disneyland® Paris attracties. Zo is er in het Disneyland® Park en ook in de Walt Disney Studios® Park voor elke leeftijd volop keuze. De twee Disney® Parken bestaan beide uit verschillende themagebieden. Ieder themagebied is uniek en hier bevinden zich dan ook unieke attracties die perfect aansluiten op het thema. Goed om te weten is dat 90% van de attracties in de Parken ook te beleven zijn bij slecht weer.

Alle attracties binnen het Disneyland® Park

Ontdek betoverende avonturen in het Disneyland® Park. Van iconische kastelen tot spannende ritten, de attracties betoveren jong en oud. Ervaar magie zoals nooit tevoren, omringd door geliefde Disney Figuren. Jouw onvergetelijke reis begint hier. Welkom in een wereld vol eindeloze verwondering en plezier!

Filter

Alle attracties binnen het Walt Disney Studios® Park

Verken onvergetelijke avonturen in het Walt Disney Studios® Park. Ontdek boeiende attracties, van filmische decors tot meeslepende achtbanen. Duik in de wereld van entertainment en creativiteit, omringd door geliefde Disney verhalen. Jouw magische reis begint hier. Stap binnen en beleef de wonderen van de filmwereld!

Filter

Attracties voor kinderen

In de Parken van Disneyland® Paris vind je attracties voor alle leeftijden. Bij iedere attractie staat aangegeven welke lengte je precies moet hebben, daarnaast worden de eventuele beperkingen met symbolen aangegeven. De attracties zijn verdeeld over diverse niveaus. Zo zijn er attracties met extreme sensaties, familieplezier en fun met de kleintjes. Aan de hand hiervan kun je gemakkelijk inschatten welke soort attractie het betreft.

Populaire Disneyland® Paris attracties

Populaire attracties in het Disneyland® Park zijn: Big Thunder Mountain, Hyper Space Mountain, Peter Pan’s Flight, Buzz Lightyear, Indiana Jones and the Temple of Peril en It’s a Small World.

In het Walt Disney Studios® Park zijn dit de Crush’s Coaster, Hollywood Tower of Terror, Toy Soldiers Parachute drop, Ratatouille en de Spider-Man W.E.B. Adventure.

Om de wachttijd te verkorten, kun je voor deze attracties Disney Premier Access kopen via de officiële Disneyland® Paris app. Het is ook aan te raden om deze attracties te bezoeken wanneer er een parade bezig is.

Beperkte mobiliteit

Disneyland® Paris biedt een magische belevenis voor iedereen. Er zijn verschillende attracties in de Parken toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. Deze attracties zijn heel gemakkelijk te vinden in de Disneyland® Paris App.

Klik hier voor meer informatie betreft het toegankelijkheidsbeleid in Disneyland® Paris voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Close Menu