Disneyland® Paris seizoenen - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search
https://www.youtube.com/watch?v=lQjI3sSLPsA

Disneyland® Paris seizoenen

De seizoenen van Disneyland® Paris betoveren bezoekers het hele jaar door. Ieder seizoen brengt een nieuwe dosis betovering, van de lente tot de winter. De lente brengt bloeiende bloemen en een overvloed aan kleur. De zomer is een tijd van zonnige dagen en spectaculaire shows. De herfst brengt Halloween in stijl met griezelige kostuums en betoverende decoraties. De winter verwelkomt het betoverende kerstseizoen, met schitterende lichtjes, kerstparades en onvergetelijke ontmoetingen met de Kerstman. Kortom, in Disneyland® Paris is er altijd iets om naar uit te kijken ongeacht het seizoen.

Ieder seizoen een andere unieke belevenis

Ervaar de verschillende seizoenen in Disneyland® Paris. Elk jaargetijde brengt unieke magie met zich mee, van schitterende lentesferen tot zomerse festiviteiten en feestelijke winterpracht. Ontdek hoe Disneyland® Paris ieder seizoen omgetoverd wordt tot een bijzondere belevenis vol verwondering en vreugde voor jong en oud.

HOTEL INCL. ENTREE AANBIEDINGEN

Filter

Wanneer vinden de seizoenen plaats in Disneyland® Paris?

De seizoenen in Disneyland® Paris variëren elk jaar, maar enkele populaire zijn:

  • Lente: Van maart tot juni
  • Zomer: Van juni tot september
  • Halloween: Meestal van eind september tot begin november
  • Kerst: Meestal van begin november tot begin januari

Hoogtepunten van de seizoenen

De hoogtepunten kunnen per jaar verschillen, maar tijdens  seizoenen kun je genieten van thematische decoraties, shows, parades en ontmoetingen met Disney Figuren die passen bij het thema van dat seizoen. Houd onze website in de gaten voor de meest recente informatie. Je kunt de tijden van de shows en parades ook gemakkelijk terugvinden in de Disneyland® Paris app.

Close Menu