Skip to main content
search
https://www.youtube.com/watch?v=jyXWQiN4J6k

Disneyland® Paris seizoenen en events

De seizoenen en events van Disneyland® Paris betoveren bezoekers het hele jaar door. Ieder seizoen brengt een nieuwe dosis betovering, van de lente tot de winter. De lente brengt bloeiende bloemen en een overvloed aan kleur tijdens het Pride Festival. De zomer is een tijd van zonnige dagen en spectaculaire shows. De herfst brengt Halloween in stijl met griezelige kostuums en betoverende decoraties. De winter verwelkomt het betoverende kerstseizoen, met schitterende lichtjes, kerstparades en onvergetelijke ontmoetingen met de Kerstman. Kortom, in Disneyland® Paris is er altijd iets om naar uit te kijken ongeacht het seizoen.

Ieder seizoen een andere unieke belevenis

Ervaar de verschillende seizoenen in Disneyland® Paris. Elk jaargetijde brengt unieke magie met zich mee, van schitterende lentesferen tot zomerse festiviteiten en feestelijke winterpracht. Ontdek hoe Disneyland® Paris ieder seizoen omgetoverd wordt tot een bijzondere belevenis vol verwondering en vreugde voor jong en oud.

HOTEL INCL. ENTREE AANBIEDINGEN

Filter

Speciale events in Disneyland® Paris

Ontdek de magische evenementen in Disneyland® Paris. Van feestelijke vieringen tot betoverende festivals, de Parken komen tot leven met speciale gebeurtenissen voor het hele gezin. Beleef unieke momenten en maak je reis naar Disneyland® Paris nog specialer door een bezoek te brengen tijdens deze spannende evenementen.

HOTEL INCL. ENTREE AANBIEDINGEN

Filter

Wanneer vinden de seizoenen en evenementen plaats in Disneyland® Paris?

De seizoenen en evenementen in Disneyland® Paris variëren elk jaar, maar enkele populaire zijn:

  • Lente: Van maart tot juni
  • Zomer: Van juni tot september
  • Halloween: Meestal van eind september tot begin november
  • Kerst: Meestal van begin november tot begin januari

Hoogtepunten van de seizoenen en events

De hoogtepunten kunnen per jaar verschillen, maar tijdens speciale seizoenen en evenementen kun je genieten van thematische decoraties, shows, parades en ontmoetingen met Disney Figuren die passen bij het thema van dat seizoen. Houd onze website in de gate voor de meest recente informatie. Je kunt de tijden van de shows en parades ook gemakkelijk terugvinden in de Disneyland® Paris App.

Kaartjes kopen voor speciale evenementen

De meest gebruikelijke en handige manier om kaartjes te kopen voor speciale evenementen is online. Je boekt de tickets/ arrangementen gemakkelijk hier. Op de website vind je een speciale sectie gewijd aan aanbiedingen tijdens seizoenen en evenementen. Hier vind je informatie over de beschikbare evenementen, datums, hotels en prijzen. Volg gemakkelijk de instructies op de website.

Het is belangrijk om te weten dat de beschikbaarheid van kaartjes en de prijzen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke evenement. De evenementen kunnen snel uitverkocht raken, dus het is raadzaam om zo vroeg mogelijk te reserveren als je van plan bent deel te nemen aan een specifiek evenement.

Close Menu