Skip to main content
search
https://www.youtube.com/watch?v=lcqQ3c8Farg

Je betoverende Disney reis begint hier

Welkom bij onze uitgebreide Disneyland® Paris gids! Ontdek de magie van de Disney® Parken, bekijk de speciale aanbiedingen voor onvergetelijke ervaringen en vind de perfecte accommodatie voor jouw droomverblijf. Of je nu op zoek bent naar entreetickets, groepskortingen of informatie over de adembenemende attracties, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een betoverende reis. Ontdek de betoverende hotels, verkrijg toegang tot exclusieve deals en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Laat Magical Holidays je gids zijn in de betoverende wereld van Disneyland® Paris – waar dromen werkelijkheid worden. Plan vandaag nog je onvergetelijke avontuur!

Meest populair

Hieronder vind je de meest populaire pagina’s! Ontdek exclusieve aanbiedingen voor een betoverend verblijf, vind het perfecte hotel en ticketpakket, krijg toegang tot adembenemende attracties met onze entreetickets, geniet van groepskortingen voor een magische ervaring en beleef de harmonie van Disneyland® Paris en Parijs met onze unieke combinatiereizen. Laat de magie beginnen!

Filter

Disneyland® Paris Accommodatie

Ontdek hieronder een overvloed aan accommodatie mogelijkheden die perfect aansluiten op jouw wensen. Ervaar betoverende verblijven in de Disney® Hotels, unieke gastvrijheid in de Disneyland® Paris Partner Hotels, gunstig gelegen hotels in de buurt van Disneyland® Paris of kies voor een veelzijdig vakantiepark. Laat je meeslepen door de grenzeloze mogelijkheden!

Filter

Wat mag je niet missen in Disneyland® Paris?

  • Mis de iconische attracties niet, zoals de betoverende rit in Star Wars: Hyperspace Mountain, de culinaire ontdekkingen in Ratatouille: The Adventure en de heldhaftige missie in de Spider-Man W.E.B. Adventure.
  • De Disney Stars on Parade waar je de magie van de kleurrijke parades kunt bewonderen met je favoriete Disney Figuren.
  • Ontmoetingen met je favoriete Disney Figuren. Vergeet niet een foto te maken bij het wereldberoemde Kasteel van Doornroosje en geniet van de onvergetelijke ontmoetingen met je geliefde Disney Figuren.
  • Maak je ervaring compleet met de adembenemende shows en de unieke sfeer van Main Street U.S.A®, waardoor elk moment in Disneyland® Paris een onvergetelijk avontuur wordt.

De Disney® Parken

Disneyland® Paris omvat twee betoverende Parken: het iconische Disneyland® Park en het avontuurlijke Walt Disney Studios® Park. Het Disneyland® Park is een klassiek meesterwerk met het sprookjesachtige Kasteel van Doornroosje en tijdloze attracties, terwijl het Walt Disney Studios® Park een kijkje achter de schermen biedt van filmmagie met opwindende attracties en shows. Samen bieden deze Parken een onvergetelijke en diverse ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Benieuwd naar de verschillende ticket soorten?

Close Menu