Skip to main content
search
Knabbel en Babbel

Disney Figuren ontmoeten

Openingstijden
365 dagen per jaar
Ligging
Disneyland® Park & Walt Disney Studios® Park
Onze favoriet
Princess Pavilion

Altijd al oog in oog willen staan met jouw favoriete Disney Figuren? Als je goed oplet kan dit zomaar eens werkelijkheid worden. Wij informeren je graag over de locaties waar jouw favoriete Disney Figuren te vinden.

Meet & Greet locaties

In zowel het Disneyland® Park als in de Walt Disney Studios® Park zijn een aantal vaste Meet & Greet punten om jouw favoriete Disney Figuren te ontmoeten. Hier kun je op aangegeven momenten een Disney Figuur knuffelen of zelfs met een Disney Figuur op de foto. Disney Figuren ontmoeten kan op de volgende Meet & Greet locaties zijn:

Disneyland® Park

 • Alice in Wonderland en/of haar vrienden – Locatie: Fantasyland
 • Mickey Mouse – Locatie: Meet Mickey Mouse in Fantasyland
 • De Disney Prinsessen , Locatie: Princess Pavilion in Fantasyland
 • Stitch – Locatie: Main Street, U.S.A.®
 • Max – Locatie: voor het Town Square Boarding House bij Main Street, U.S.A.®
 • Knabbel en Babbel en/of vrienden – Locatie: Main Street, U.S.A.®
 • Goofy en/of zijn vrienden – Locatie: Main Street, U.S.A.®
 • Jafar en/of zijn vrienden, Locatie: Vlakbij Restaurant Agrabah Café in Adventureland
 • Kapitein Haak – Locatie: Adventureland

Walt Disney Studios® Park

 • Minnie of haar vrienden – Locatie: Production Courtyard
 • Jessie of haar vrienden – Locatie: bij Toon Plaza in Toon Studio
 • Olaf – Locatie: in Animation Celebration in Toon Studio
 • MARVEL helden – Locatie: Marvel Avengers Campus
 • Woody of zijn vrienden – Locatie: bij Toon Plaza in Worlds of Pixar

Kijk in de officiële Disneyland® Paris app voor de aanvangstijden.

Verschillende soorten ontmoetingen

In Disneyland® Paris beleef je magische ontmoetingen met Disney Figuren. Van knuffels met Mickey tot prinsessen die handtekeningen delen, elk moment is betoverend en vol vreugde voor jong en oud.

Steel de show samen met Mickey Mouse

De Disney Figuren ontmoeten mag niet ontbreken tijdens je bezoek aan Disneyland® Paris. Buiten het feit dat Mickey Mouse een zeer populair Disney Figuur blijft, is Mickey Mouse de eerste grote doorbraak van Walt Disney. Hij heeft zelfs zijn eigen theater in Fantasyland gekregen. Dit is ook de plek waar je Mickey dagelijks kunt ontmoeten. Kijk voor de tijden in de officiële Disneyland® Paris App en steel de show bij je vrienden middels een foto samen met Mickey Mouse.

Princess Pavilion, Disney Prinsessen ontmoeten

Speciaal om alle kleine (en stiekem ook grote) prinsesjes welkom te heten is er het sprankelende Princess Pavilion waar je de Disney prinsessen ontmoet. Dit sprookjesachtig decor is de perfecte setting om oog in oog te staan met een van de Disney prinsessen. Je loopt door kasteelgangen met prachtige glas in lood details richting de prinsessenkamer om een sprankelende prinses te ontmoeten. Het Princess Pavilion is dagelijks geopend en je kunt op ieder willekeurig moment binnenlopen.

Hero Training Center

Ontmoet je favoriete MARVEL Figuren in het Hero Training Center! Hier kun je een training volgen met verschillende MARVEL helden om zelf een echte superheld te worden! Er zijn Photopass Photographers aanwezig om dit waanzinnige moment vast te leggen! Voor dit bijzondere moment moet wel van tevoren een reservering worden gemaakt via de officiële Disneyland® Paris app.

Disney Figuren ontmoeten in een restaurant

Tref jouw favoriete Disney Figuur in een restaurant en maak een onvergetelijke foto aan de eettafel. In het Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland® Park kun je ontbijten en dineren met de Disney Figuren . In het Disneyland® Park kun je tevens lunchen met de prinsen en prinsessen in Auberge de Cendrillon.

Klik hier voor meer informatie over het eten met je favoriete Disney Figuren.

HOTEL INCL. ENTREE AANBIEDINGEN

Populaire Hotels

Close Menu