Skip to main content
search
Disneyland® Paris app

Disneyland® Paris app

Interactieve plattegrond
Voor beide Disney® Parken
Disney Premier Access
Gemakkelijk te boeken via de app
Restaurants reserveren
Tot 2 maanden voor aankomst

Download gratis de officiële Disneyland® Paris app, heel handig voor tijdens je bezoek. Deze app is te downloaden voor Android (Google) en iOS (Apple) gebruikers in de Playstore/ Appstore. Via deze makkelijke en gratis Disneyland® Paris app kun je de interactieve plattegrond bekijken, reguliere show- en parade tijden opzoeken, actuele wachttijden bij de attracties zien en nog veel meer.

Tickets koppelen aan de Disneyland® Paris app

Je kunt je tickets gemakkelijk koppelen aan de app door je ticketcode in te voeren of door de QR code te scannen. Wanneer je een officieel Disney® Hotel hebt geboekt, kun je ook deze reservering koppelen aan de app.

Interactieve plattegrond van de Parken

Je kunt met de toverstaf onderaan de pagina, wanneer je op de plattegrond hebt geklikt, filters selecteren. Zo kun je het type attractie, wachttijden, restaurants, winkels en nog veel meer handige informatie filteren.

Wachttijden

Bekijk de wachttijden van je favoriete attracties in het Disneyland® Park of in het Walt Disney Studios® Park gemakkelijk via de Disneyland® Paris app. Je klikt in de app op het blauwe Mickey logo waarnaar je wordt doorgelinkt naar de interactieve plattegrond. Als je inzoomt zie je cijfers staan, dit betreft de wachttijd van de attractie die je bekijkt. Zo kun je heel gemakkelijk je route in het Park bepalen.

Disney Premier Access kopen

Wil je sneller toegang tot attracties? Dan heb je bij de populairste attracties de optie om Disney Premier Access aan te schaffen. Klik op ‘ Disney Premier Acces kopen’ in de app en vervolgens kies je de attractie waarvoor je de Disney Premier Acces wilt aanschaffen. Je krijgt dan het eerst beschikbare tijdslot toegewezen. De prijzen variëren per attractie en per dag en zijn alleen verkrijgbaar wanneer je je daadwerkelijk in het Park bevindt.

Restaurants reserveren

Reserveer al 2 maanden voor aankomst een tafel in één van de restaurants. Wacht hiermee niet tot het laatste moment, want de restaurants zijn snel vol! Heb je geen plekje kunnen reserveren? Dan heeft Disneyland® Paris nog genoeg counter service opties!

Shows: Garandeer je toegang

Alle shows zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je verzekerd zijn van een plaats, dan kun je deze ook reserveren in de app voor een bedrag van €15,00 p.p.

Jouw dag op maat

Stel je eigen verlanglijstje samen en mis geen avontuur tijdens je bezoek. Zo is het handig om alvast te plannen welke Disney Figuren je wilt ontmoeten en welke shows of parades je wilt zien. De app wordt met regelmaat bijgewerkt zodat er nog vele verrassingen staan te wachten tijdens je bezoek aan de magie in Disneyland® Paris.

Gevonden Voorwerpen Melden

Ben je iets verloren tijdens je bezoek aan Disneyland® Paris? Dan kan je dit voortaan ook melden via de officiële Disneyland® Paris app! Beschrijf het voorwerp dat je kwijt bent geraakt tijdens je bezoek en laat ze je helpen bij het terugvinden ervan.

HOTEL INCL. ENTREE AANBIEDINGEN

Populaire Hotels

Close Menu