Skip to main content
search
Meestgestelde vragen Disneyland Paris

Meestgestelde vragen

Openingstijden
365 dagen per jaar
Twee Disney® Parken
Disneyland® Park & Walt Disney Studios® Park
Reizen op maat
Advies van ervaren Disney specialisten

De meestgestelde vragen voor een magisch bezoek

Ontdek alle antwoorden die je nodig hebt voor een zorgeloos bezoek aan Disneyland® Paris! Van informatie over ticketkortingen tot geschikte attracties voor kinderen en de beste momenten om de Disney® Parken te bezoeken. Onze lijst met meestgestelde vragen voorziet je van essentiële details, zodat je optimaal kunt genieten van de betovering van de magische Parken. Verken hieronder de veelgestelde vragen en maak je Disney ervaring onvergetelijk.

Wat is de beste tijd om naar Disneyland® Paris te gaan?

De beste tijd om naar Disneyland® Paris te gaan is tijdens het laagseizoenen, oftewel in de winter (januari-maart) of in de herfst (september-november). In deze periodes zijn de wachtrijen voor attracties korter en zijn er meer aanbiedingen bij onze partner hotels beschikbaar.

Hoe lang duurt het om Disneyland® Paris te bezoeken?

Om Disneyland® Paris goed te bezoeken, adviseren wij een bezoek van minimaal twee dagen. In twee dagen kun je alle attracties in beide Parken bezoeken, evenals een aantal shows en evenementen. Als je meer tijd hebt, kun je ook een bezoek brengen aan het unieke uitgaansgebied Disney Village®.

Hoe kom ik bij Disneyland® Paris?

Disneyland® Paris ligt in Marne-la-Vallée, ongeveer 32 kilometer ten oosten van Parijs. Je kunt er met de trein, bus of auto komen. De trein is de snelste en gemakkelijkste manier om er te komen. Je kunt met de RER A rechtstreeks naar het Marne-la-Vallée Chessy station rijden. Vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar de ingang van de Disney Parken. Klik hier voor meer informatie over het vervoer en de routebeschrijving naar Disneyland® Paris.

Wat kost het om Disneyland® Paris te bezoeken?

De entreeprijzen voor Disneyland® Paris zijn afhankelijk van de leeftijd en het seizoen. In het laagseizoen kost een dagkaart voor volwassenen € 67, voor kinderen € 59 en voor senioren € 62. In het hoogseizoen zijn de prijzen hoger.

Zijn er speciale kortingen beschikbaar voor tickets naar Disneyland® Paris?

Er zijn wel speciale tickets met korting beschikbaar voor groepen. Bekijk onze aanbiedingen pagina voor meer informatie over speciale kortingen.

Welke attracties zijn geschikt voor jonge kinderen?

Disneyland® Paris biedt een scala aan kindvriendelijke attracties, waaronder “it’s a small world”, Peter Pan’s Flight, en Dumbo the Flying Elephant. De attracties zijn verdeeld over verschillende niveaus. Bij alle attracties staat er aangegeven welke lengte is vereist, daarnaast worden eventuele beperkingen duidelijk aangegeven door middel van symbolen. Benieuwd naar alle attracties? Bekijk dan ons overzicht met alle attracties verdeeld over het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park.

HOTEL INCL. ENTREE AANBIEDINGEN

Populaire Hotels

Close Menu