Skip to main content
search

Marvel Avengers Campus

Locatie
Walt Disney Studios® Park
Thema
Marvel Superhelden
Onze highlight
Attractie: Spider-Man W.E.B. Adventure

Alle helden opgelet! Op 20 juli 2022 is het nieuwste themaland MARVEL Avengers Campus in het Walt Disney Studios® Park geopend. Het oude backlot is nu de nieuwe wereld geworden van de MARVEL Superhelden met 2 nieuwe spectaculaire attracties, nieuwe restaurants, boetieks en een nieuwe meet & greet locatie ‘Hero Training Center’.

Avengers Assemble: Flight Force

De voormalige Rock ‘n Rollercoaster heeft plaats gemaakt voor een nieuwe intergalactische MARVEL attractie. Via de vernieuwde high tech wachtrij, kom je bij de allereerste Iron Man animatronic in een Disney Park. Wanneer je plaats hebt genomen in de attractie wordt je met een snelheid van 0-60 mph in slechts 3 seconden de ruimte ingeschoten om Captain Marvel en Iron Man te helpen het gevaar weg te lokken van de planeet Aarde. Eenmaal weer met beide voeten op de grond, kom je bij de uitgang langs een nieuwe Marvel boetiek.

Spider-Man W.E.B. Adventure

Deze nieuwe innovatieve en interactieve attractie neemt je mee in de wereld van Spider-Man. Treed binnen in het Worldwide Engineering Brigade en neem plaats in een W.E.B. Slingervoertuig. Het voertuig wordt bij 4 verschillende scènes stilgezet en door middel van een 3-D bril kun je goed de verte in kijken om de Spider-Bots te verslaan. Beweeg je armen zoals Spider-Man om spinnenwebben te schieten en bereik een highscore!

PYM Kitchen

Het nieuwe buffetrestaurant van de Walt Disney Studios® Park laat het eten en drinken het verhaal vertellen. PYM Technologies past de ‘Pym Particles’ methode toe, die Ant-Man en The Wasp gebruiken om alles te laten groeien en krimpen. Hierdoor ontstaat een innovatieve selectie van zowel gigantische, als miniatuur hapjes, voorgerechten en zoete desserts. Er is bijvoorbeeld keuze uit een gigantische pretzel, mini hamburgers, 50 cm lange sperziebonen, mini donuts of een oversized pecantaart!

Stark Factory

Een nieuw Counterservice-restaurant met op het menu zelfgemaakte pizza’s vers uit de oven van de pizzaiolo’s! Heb je geen zin in pizza? Dan kun je hier ook salades en pasta’s krijgen! Ook zijn er verschillende vegetarische opties. De desserts zijn geïnspireerd op de favorieten van Thor, zoals te zien in de MARVEL Comics.

Mission Equipment

Wordt zelf een superheld! Dit is dé winkel voor MARVEL merchandise, met een exclusieve collectie toegewijd aan MARVEL Avengers Campus. Je kunt hier zelfs W.E.B. Tech- accessoires kopen die je superkrachten in de attractie Spider-Man W.E.B. Adventure zullen vergroten! Wil je een Spider-Bot mee naar huis nemen? Dan ben je hier ook aan het goede adres. Deze zijn exclusief te koop bij Mission Equipment.

HOTEL INCL. ENTREE AANBIEDINGEN

Populaire Hotels

Close Menu