Skip to main content
search
Magische kerst parade met lichtgevende wagens en minnie mouse

Disney Betoverende Kerst

Waar?
Disneyland® Paris
Wanneer?
11 november 2023 t/m 7 januari 2024
Onze highlight
Parade: Mickey’s Dazzling Christmas Parade!

Dat de seizoenen van Disneyland® Paris magisch en sfeervol te noemen zijn is duidelijk. Om er toch nog een schepje bovenop te doen eindigt ieder jaar met het meest romantische en gezelligste seizoen. Disney Betoverende Kerst is namelijk echt een seizoen om ultiem van te genieten. Fonkelende lichtjes, een grote kerstparade, feestelijke decoratie, Disney Figuren in prachtige kerstpakjes en nog veel meer zijn het decor van Disney Bbetoverende Kerst. Heb je je ooit eens bedacht hoe het zou zijn om de feestdagen in Disneyland® door te brengen? Wij nemen je graag mee naar dit adembenemende seizoen.

  • Het meest romantische seizoen in Disneyland® Paris
  • De Parken zijn omgetoverd in Disney® sferen
  • Geniet van speciale shows, parades en Disney Figuren in kerstkostuums
  • Begin november 2023 t/m begin januari 2024
BEKIJK ONZE KERST AANBIEDINGEN

Speciaal entertainment tijdens het kerstseizoen

Ontdek een betoverende kerstervaring in Disneyland® Paris. Onderstaand nemen we je mee op een reis door het schitterende entertainment van het kerstseizoen. Van betoverende shows tot sprankelende parades, elk moment is doordrenkt van magie en vreugde.

Mickey’s Dazzling Christmas Parade

De beroemde Disney Figuren, waaronder Mickey en zijn vrienden, nemen je mee op een kleurrijke en feestelijke parade in hun mooiste kerstoutfits. De kerstman en zijn elfjes zorgen voor een grandioze afsluiting in een enorme arrenslee.

Kerstboom op Town Square

Begeef je ’s avonds naar Town Square en ervaar een betoverend moment wanneer de majestueuze kerstboom van 24 meter hoog verlicht wordt.

Let’s sing Christmas!

Dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer en geniet van een betoverende muziekervaring met Mickey, Minnie, Donald, Katrien en Goofy in de onvergetelijke show Let’s Sing Christmas!

Deel je kerstwensen

De magie van het kerstseizoen komt pas echt tot leven bij een ontmoeting met de Disney Figuren en de Kerstman. Deel je kerstwensen met je favoriete Disney Figuren en de Kerstman zelf en wie weet komt jouw kerstdroom uit!

BEKIJK ONZE KERST AANBIEDINGEN

Populaire Hotels

Close Menu