Skip to main content
search
Disney Prinsessen in Halloween kostuum en pompoenen

Disney Halloween Festival

Waar?
Disneyland® Paris
Wanneer?
1 oktober t/m 5 november 2023
Onze highlight
Show: A Night Fall with Disney Villains

De reeks aan seizoenen in Disneyland® Paris zouden niet compleet zijn zonder een spookachtig thema. Tijden het Disney Halloween Festival komen de lieve spoken tot leven. De Parken worden omgetoverd tot een spectaculair herfstthema met Halloween muziek waar je samen met de spookjes op kunt dansen. In de Parken zijn grote oranje pompoenen te vinden en winkels zijn omgetoverd in Halloween sferen. Tijdens het Disney Halloween Festival is er ook een speciale parade te zien in beide Disney® Parken. Mickey viert namelijk dit spookachtige seizoen graag samen met jou en zijn vriendjes tijdens de Mickey’s Halloween Celebration Parade. Dit wil je toch niet missen?

  • Spookachtig seizoen
  • Voor zowel de allerkleinste als de allergrootste
  • Geniet van fonkelende lichtjes en speciale shows

Tijdens dit spookachtige Halloween seizoen ontdek je speciale decoratie, een Halloween parade en meet & greets met slechteriken en Disney Figuren. Halloween bij Disneyland® Paris is extra magisch!

BEKIJK ONZE HALLOWEEN AANBIEDINGEN

Speciaal entertainment tijdens het halloweenseizoen

Betreed een wereld van spookachtig vermaak tijdens het Halloweenseizoen in Disneyland® Paris. Hier onthullen we de betoverende details van de angstaanjagende shows, kleurrijke parades en bijzondere ontmoetingen met de Disney Schurken. Laat je verrassen door het spannende Halloween-entertainment in Disneyland® Paris.

Mickey’s Halloween Celebration parade

Het Disney Halloween Festival is niet compleet zonder een speciale parade. De sfeervolle Mickey’s Halloween Celebration parade is meerdere malen per dag te bewonderen. De parade bevat vrolijke muziek, vele dansers, wagens en natuurlijk de Disney Figuren. De parade is helemaal omgetoverd in een spookachtige Halloween sfeer.

Ben jij dapper genoeg voor Disney Halloween Festival?

Omtrent Disney Halloween Festival mogen de Disney® schurken natuurlijk niet ontbreken. Wanneer de zon ondergaat betoveren de schrikbarende schurken het Kasteel van Doornroosje met projecties, muziek en waterfonteinen. In de show, A Nightfall with Disney Villains, komen verschillende schurken langs die samen dansen en zingen. De show is te bewonderen bij de Royal Castle Stage en Castle Courtyard. Na de show is de mogelijkheid om met bepaalde schurken op de foto te gaan.

BEKIJK ONZE HALLOWEEN AANBIEDINGEN

Populaire Hotels

Close Menu