Disney® Hotels - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search
https://www.youtube.com/watch?v=DSvRrxJ8yEM

Magische Disney® Hotels

Een wereld waar magie en comfort samenkomen: de fascinerende reis naar Disneyland® Paris begint niet alleen bij de poorten van de Disney® Parken, maar ook bij de keuze van je verblijf. Betreed de betoverende wereld van de Disney® Hotels in Disneyland® Paris. Of je nu een gezinsvakantie plant, een romantisch uitje zoekt of gewoon een avontuur wilt beleven. Deze bijzondere selectie van Disney® Hotels heeft voor ieder wat wils. Van bijvoorbeeld een verblijf als superheld in Disney Hotel New York – The Art of Marvel tot het slapen in je eigen blokhut in Disney Davy Crockett Ranch. Ontdek daarom onze tips en geheimen over deze betoverende Disney accommodaties en plan je onvergetelijke verblijf in Disneyland® Paris, waar je dromen werkelijkheid worden.

Magisch overnachten in Disneyland® Paris

De Disney® Hotels in Disneyland Paris beloven een unieke en magische belevenis. Daarnaast bieden ze gasten een unieke gelegenheid om te verblijven in een van hun favoriete Disney verhalen. Geniet van exclusieve voordelen, zoals vroegtijdige toegang tot de Parken. Ongeacht je keuze alle Disney® Hotels bieden comfort en avontuur, waar dromen uitkomen en herinneringen worden gecreëerd.

HOTEL INCL. ENTREE AANBIEDINGEN

Filter

Voordelen van een Disney® Hotel

Het overnachten in een Disney® Hotel tijdens je bezoek aan Disneyland® Paris brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo krijg je exclusieve voordelen als:

  • Extra Magic Time, waardoor je de Parken al kunt bezoeken voordat ze officieel opengaan
  • Magische themakamers en faciliteiten voor een onvergetelijke ervaring
  • Gratis shuttleservice voor gemakkelijke toegang tot de Parken
  • Gratis parkeren
  • Entreetickets met toegang tot beide Disney® Parken
  • Ontmoetingen met Disney Figuren in het hotel
  • Mogelijkheid om vooraf te reserveren bij populaire restaurants

Deze voordelen zullen je Disneyland® Paris ervaring nog onvergetelijker maken.

Het beste en goedkoopste Disney® Hotel

Het beste Disney® Hotel is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Zo geven sommige mensen de voorkeur aan de luxe van het Disneyland® Hotel, terwijl anderen kiezen voor de gezelligheid van het Disney Hotel Cheyenne. Voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare optie, bieden Disney Hotel Santa Fe en Disney Hotel Cheyenne vaak een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Al met al is het raadzaam om prijzen en beschikbaarheid te vergelijken om zo de meest geschikte optie te vinden. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van je behoeften en budget. Mocht je er niet uitkomen, dan voorzien wij je graag van advies.

Afstand Disney® Hotels tot de Disney® Parken

De afstand tussen de Disney® Hotels en de Disney® Parken varieert. Daarbij liggen het Disneyland® Hotel en Disney Hotel New York – The Art of Marvel het dichtstbij de Disney® Parken. Deze hotels liggen op loopafstand van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. De andere Disney® Hotels liggen op een korte loopafstand van de Parken. Gasten van deze hotels kunnen bijvoorbeeld ook gebruikmaken van een shuttlebus om de Parken te bereiken.

Close Menu