Ontdek Disneyland® Paris met de Eurostar Skip to main content
search

Of je nu als familie, met vrienden of met z’n tweetjes gaat, een treinreis naar Disneyland® Paris (Marne-la-Vallée Chessy) is een unieke belevenis voor iedereen. In deze blog vertel ik je waarom reizen met Eurostar, voorheen Thalys, de meest comfortabele en snelle manier is om de magie te bereiken.

Waarom de Eurostar?

Vergeet files en parkeerstress! Stap aan boord van de Eurostar en reis in slechts 3 uur vanuit Nederland naar de poorten van de magie. Met snelheden tot 300 km/u ben je er sneller dan je denkt!

  • Snel en comfortabel. Reis in alle rust en geniet van gratis wifi, snacks en drankjes.
  • Ontspan en geniet. De Eurostar is de perfecte manier om te ontspannen en je voor te bereiden op je magische avontuur.
  • Milieuvriendelijk. Reizen met de trein is een stuk groener dan vliegen.
  • Direct naar de ingang. De Eurostar stopt op station Marne-la-Vallée Chessy, op loopafstand van de Disney® Parken.

Opstapplaatsen in Nederland

Je kunt rechtstreeks van Nederland naar het station van Marne-la-Vallée Chessy (Disneyland® Paris) reizen.

  • Van Amsterdam naar Disneyland® Paris. Vertrek vanaf Amsterdam Centraal en arriveer in slechts 3 uur en 33 minuten bij de poorten van de Parken.
  • Van Schiphol Airport naar Disneyland® Paris. Vertrek vanaf Schiphol en arriveer in slechts 3 uur en 20 minuten bij de poorten van de Disney® Parken.
  • Van Rotterdam naar Disneyland® Paris. Vertrek vanaf Rotterdam Centraal en arriveer in slechts 2 uur en 50 minuten bij de poorten van Disneyland® Paris.

Reisklassen Eurostar

Of je nu kiest voor een reis in Standard, Comfort of Premium, je kunt altijd genieten van gratis wifi en een drankje of een snack kopen bij het Eurostar Café. Het Comfort-tarief biedt een rustige reis met meer ruimte en een comfortabele zitplaats. Bij het Premium-tarief heb je ook catering aan je zitplaats, een nog snellere wifi-verbinding, digitale toegang tot internationale kranten en tijdschriften en toegang tot de Eurostar lounges in Parijs en Brussel.

Aankomst in Marne-la-Vallée – Chessy, Disneyland® Paris

De trein komt aan op het station van Marne-la-Vallée – Chessy, op slechts twee minuten lopen van de poorten van Disneyland® Paris. De magie van Disney begint zodra je uit de trein stapt.

Reizen met de Eurostar vanuit Nederland naar Disneyland® Paris is niet alleen snel en gemakkelijk, maar het voegt ook een extra vleugje magie toe aan je reis. Of je nu kiest voor een reis vanuit Amsterdam, Schiphol of Rotterdam, de trein biedt een comfortabele en stressvrije manier om je Disney avontuur te beginnen. 

 

Close Menu