Skip to main content
search

Een reis naar Disneyland® Paris is een betoverende ervaring vol magie, avontuur en herinneringen die een leven lang meegaan. Met een overvloed aan attracties is het soms lastig om te beslissen welke je absoluut niet mag missen. In deze blog nemen we je mee op een reis door het betoverende Disneyland® Paris en delen we de top 5 attracties die je niet mag missen.

Phantom Manor

Duik dieper in de betoverende wereld van Disneyland® Paris met een bezoek aan Phantom Manor in Frontierland. Deze unieke attractie is een spookachtige rit door een verlaten herenhuis met verrassende wendingen en boeiende verhalen. De combinatie van spectaculaire speciale effecten en een meeslepend verhaal maakt Phantom Manor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

Pirates of the Caribbean

Ahoy, avonturiers! Vaar mee met de Pirates of the Caribbean attractie in Adventureland en beleef een spannend piraten avontuur. Deze klassieker neemt je mee naar exotische havens vol schatten, piraten en indrukwekkende animatronics. Met zijn meeslepende muziek en realistische decors is deze attractie een favoriet bij jong en oud.

Big Thunder Mountain

Reis naar het Wilde Westen met Big Thunder Mountain in Frontierland. Deze iconische achtbaan neemt je mee op een avontuurlijke rit door een verlaten mijnstad. Met snelle bochten en spannende afdalingen is Big Thunder Mountain een must-ervaring voor degenen die op zoek zijn naar een dosis spanning in een avontuurlijke omgeving.

The Twilight Zone Tower of Terror™

Durf jij de uitdaging aan? Stap binnen in het mysterieuze Hollywood Tower Hotel en bereid je voor op een duizelingwekkend avontuur dat je hart sneller doet kloppen. De Tower of Terrorin het Walt Disney Studios® Park is een meesterwerk van spanning en sensatie, en het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Ratatouille: The Adventure

Stap in de culinaire wereld van Ratatouille in het Walt Disney Studios® Park met Ratatouille: The Adventure. Deze 4D-attractie neemt je mee op een waanzinnige reis door de keuken van Gusteau, waar je de wereld ziet vanuit het perspectief van de charmante rat Remy. Met meeslepende animatronics en geavanceerde technologie is deze attractie een feest voor de zintuigen.

Close Menu