Disneyland® Paris shows en parades - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search

Disneyland® Paris shows en parades

Beleef de betovering van Disneyland® Paris met de spectaculaire shows en parades, van levendige optochten tot magische theatervoorstellingen. Plan daarom je bezoek zorgvuldig om deze onvergetelijke ervaringen niet te missen. Op deze pagina kun je je alvast voorbereiden door een overzicht van alle shows en parades te bekijken. In beide Parken worden het hele jaar door meerdere shows opgevoerd, van interactieve optredens met Stitch tot betoverende projectieshows met vuurwerk. Om die reden hebben onze Disney specialisten alle informatie voor je verzameld inclusief verhalen, deelnemende Disney Figuren, special effects en meer. Kies je favoriete show en laat je meevoeren in de magie van Disneyland® Paris!

Onvergetelijke optredens en betoverende theatervoorstellingen

Stap binnen in de magische wereld van Disneyland® Paris, waar betoverende optredens en meeslepende theatervoorstellingen op je wachten. Ontdek het gevarieerde aanbod van entertainment en maak je reis naar Disneyland® Paris compleet met deze onvergetelijke performances.

Dit overzicht geeft een glimp van alle shows die op dit moment te zien zijn in Disneyland® Paris.

Filter

Ontdek de parades in Disneyland® Paris

De betoverende parades brengen de straten van Disneyland® Paris tot leven. Bewonder kleurrijke praalwagens, jouw geliefde Disney Figuren en onvergetelijke momenten. Ontdek het betoverende spektakel en plan je bezoek om deel uit te maken van deze magische ervaring.

Van klassieke favorieten tot seizoensgebonden vieringen, dit overzicht biedt een glimp van de adembenemende parades die de straten van de Parken transformeren in betoverende parades vol dans, muziek en geliefde Disney Figuren.

Filter

Dagelijkse shows en seasonal highlights

De betoverende parades in Disneyland® Paris zijn als sprookjes die de straten tot leven brengen met kleur, vreugde en de aanstekelijke energie van Disney Figuren. Van de klassieke ‘Disney Stars on Parade’, waar geliefde helden en schurken voorbijtrekken op kleurrijke praalwagens. Tot de seizoensgebonden en feestelijke parades die de Parken transformeren in magische wonderlanden. Deze processies zijn een hoogtepunt voor bezoekers van alle leeftijden. Kortom de perfect getimede choreografie, feestelijke muziek en de kans om de iconische Disney Figuren van dichtbij te zien maken de parade-ervaring onvergetelijk.

Tips voor optimaal genieten

Om ten volle van de shows en parades te genieten, is het slim om de Disneyland® Paris App te raadplegen voor showtijden en parade-routes. Daarnaast hebben wij dé tip voor jou voor het vinden van een geweldige plek om te kijken naar de parades. Door de drukte is het dan ook aan te raden om vroeg te arriveren en een strategische plek langs de route te kiezen.

De meest populaire shows en parades

Disneyland® Paris biedt een scala aan spannende shows en parades zoals Stitch Live!, Disney Stars on Parade en Mickey and the Magician. Disney Stars on Parade is een absolute must volgens onze Disney specialisten. Voor de meest unieke shows en parades kun je tevens het beste een bezoek brengen tijdens het Halloween– en Kerstseizoen.

HOTEL INCL. ENTREE AANBIEDINGEN
Close Menu