Magisch uur na sluitingstijd - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search

Kerst in Disneyland® Paris is al betoverend, maar wist je dat je na de adembenemende vuurwerkshow nog een magisch uur kunt genieten van het Disney kerstgevoel? Ontdek hier hoe je jouw kerstervaring in Disneyland® Paris nog specialer maakt.

Betoverende Sneeuwvlokken in Main Street U.S.A.®

Na de spectaculaire vuurwerkshow is het tijd om te genieten van een extra uurtje Disneyland® Paris magie. Wandel door Main Street U.S.A.® terwijl sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen en de betoverende klanken van “Chante c’est Noël” door de luidsprekers klinken. Vang dit magische moment door prachtige foto’s te maken en ervaar de unieke sfeer van Disney tijdens ‘Disney Betoverende Kerst’ seizoen!

Magisch uur shoppen in Disney boetieks

Neem de tijd om een van de vele boetieks te verkennen en vind het perfecte kerstcadeau. Ontdek de fraaie interieurs van winkels zoals Disney & Co, Boardwalk Candy Palace en Main Street Motors. De aandacht voor detail, zowel binnen als buiten, is typisch Disney en voegt een extra dosis magie toe aan je kerstinkopen.

Sprankelende kerstboom op Central Plaza

Neem tijdens dit magische uur plaats op een bankje op Central Plaza en bewonder de schitterende kerstboom die ’s avonds verlicht is met fonkelende lichtjes en prachtige kerstornamenten. Laat de magie van Disneyland® Paris echt tot je doordringen terwijl je geniet van de betoverende sfeer die de feestdagen met zich meebrengen.

Persoonlijke ontmoeting met Mickey en Minnie Mouse

Maak je avond extra speciaal door gedag te zeggen tegen Mickey en Minnie Mouse bij het Railroad Station. Deze persoonlijke interactie voegt een extra vleugje magie toe aan je kerstervaring en creëert onvergetelijke herinneringen.

Verleng de magie naar Disney Village® kerstmarkt

Sluit je avond af door de betoverende kerstmarkt van Disney Village® te bezoeken. Hier ervaar je nog meer kerstgevoel en heb je de mogelijkheid om unieke kerstcadeaus te vinden. Laat de magie voortduren terwijl je geniet van de sfeervolle omgeving.

Elke ervaring draagt bij aan onvergetelijke herinneringen en laat je de echte magie van Disney tijdens dit sprankelende seizoen beleven. Veel plezier met het creëren van magische en blijvende herinneringen!

Close Menu