Skip to main content
search

Een Magisch Spektakel vol Marvel Magie en Nieuwe Technologieën!

Vanaf 1 september herleeft de spectaculaire avondshow “Avengers: Power the Night” in het Walt Disney Studios® Park, compleet met drones, projecties en vuurwerk bij de Tower of Terror,
ter ere van de Grote Finale van de 30e verjaardag en Halloween.

Beleef de magie van Marvel als nooit tevoren tijdens de sensationele Avengers: Power the Night show in het betoverende Walt Disney Studios Park.
Met maar liefst 500 drones die synchroon dansen in de nachtelijke hemel boven de Tower of Terror, wordt dit een onvergetelijk spektakel.

Stel je voor, terwijl de duisternis valt, vullen projecties, lasers en vuurwerk de lucht met adembenemende visuals.
Al je favoriete Marvel superhelden zullen schitteren in hun glorie, waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en voor de allereerste keer in Disneyland Paris, de onverschrokken Shang-Chi.

Om de ervaring nog meer betoverend te maken, is er speciaal voor deze show een nieuwe soundtrack gecomponeerd.
Maar liefst 70 getalenteerde muzikanten hebben samengewerkt in de legendarische Abbey Road Studios in Londen om een meeslepende en epische muziek te creëren die je hart sneller zal laten kloppen.

Daarnaast omarmt Avengers: Power the Night als pionier de nieuwe generatie energiezuinige laser projectoren.Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de projecties op de Tower of Terror levensecht en indrukwekkend zijn, waardoor je als toeschouwer volledig wordt meegesleept in het avontuur van de Avengers.

Mis deze unieke avondshow niet, waar technologie en magie samensmelten voor een onvergetelijke ervaring. Kom en vier de Grote Finale van de 30e verjaardag en Halloween tijdens Avengers: Power the Night in het Walt Disney Studios® Park. Een avond vol verwondering en heroïek wacht op jou!

 

 

 

Close Menu