Skip to main content
search

Een Betoverend Verblijf in het Vernieuwde Disneyland® Hotel

 

Op 25 januari 2024 heropent het betoverende Disneyland Hotel haar deuren, waarmee een nieuw hoofdstuk begint in de geschiedenis van dit iconische 5-sterrenhotel. Stap binnen in de tijdloze elegantie van het Disneyland® Hotel, dat zijn inspiratie put uit de geliefde Disney verhalen. Hier wachten koninklijke ontmoetingen en onvergetelijke momenten op je. Met een adembenemend uitzicht op het kasteel van Doornroosje en een warm welkom van je favoriete Disney Figuren.

 

Disneyland® Hotel culinaire betoveringen 

Drie gloednieuwe restaurants en bars voegen een culinair tintje toe aan de magie van het Disneyland® Hotel. Laat je verwennen in een koninklijke ambiance en geniet van Franse culinaire hoogstandjes, omringd door Disney Figuren.

  • Royal Banquet: Stap binnen in een decor geïnspireerd op de prachtige balzalen van Europese kastelen. Hier bij Royal Banquet kun je zowel bij ontbijt, lunch als diner genieten van een weelderig luxueus buffet. Met vier zalen die verschillende Disney werelden tot leven brengen. Omringd door portretten van Disney’s koninklijke families, is elke maaltijd een betoverende ervaring. En als kers op de taart vergezellen Mickey, Minnie en hun vrienden in koninklijke gewaden je tijdens de lunch en het diner, klaar om deze bijzondere ontmoetingen vast te leggen!
  • La Table de Lumière: Laat je betoveren door het decor dat is geïnspireerd op de legendarische Spiegelzaal in het paleis van Versailles. Bij La Table de Lumière kun je genieten van verfijnde gerechten uit de Franse keuken. Dit alles in het gezelschap van Disney Prinsen en Prinsessen. Hier smelten magie en gastronomie op betoverende wijze samen.
  • Fleur de Lys Bar: Of je nu zin hebt in een drankje of een snack op elk moment van de dag, de verfijnde bar Fleur de Lys is de perfecte plek. In een sfeer die knipoogt naar de symbolen van de Franse monarchie, nodigt deze loungebar uit tot ontspanning. Kies uit een uitgebreide selectie handgemaakte cocktails, mocktails en zelfs een champagne die exclusief voor het Disneyland® Hotel is gecreëerd. Fleur de Lys is de ideale plek voor een verfrissende pauze tussen een bezoek aan de Parken door, of gewoon om je dorst te lessen.

 

Ontspanning voor Jong en Oud

De ultieme Spa beleving is nu voor alle leeftijden toegankelijk in het Disneyland® Hotel. De Spa by Clarins en het bijbehorende Crystal Pool zwembad zijn een levend bewijs hiervan. Jonge gasten kunnen samen met hun begeleidende volwassenen genieten van ontspanning, spelen in het kindvriendelijke zwembad of peuterbad, en zelfs genieten van echte spabehandelingen met speciale kinderproducten van Nougatine Paris.

Luxe en comfort in elke kamer van het Disneyland® Hotel 

Met 487 kamers en suites biedt het Disneyland® Hotel een scala aan elegante verblijfsopties doordrenkt met de magie van Disney verhalen en hedendaags comfort. Van betoverende kunstwerken tot subtiele decoratieve accenten, elke ruimte ademt de onvergetelijke momenten van de koninklijke Disney-verhalen. De badkamers zijn ontworpen volgens vorstelijke maatstaven en bieden een betoverende ambiance geïnspireerd door Disney films zoals De Kleine Zeemeermin en Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Gasten kunnen genieten van hoogwaardig badlinnen en accessoires om hun vorstelijke verblijf compleet te maken. Voor de Castle Club kamers en suites is er bovendien toegang tot geselecteerde VIP-services en extra luxe voorzieningen.

 

Bereid je voor op een betoverend verblijf in het vernieuwde Disneyland® Hotel. Hier zullen dromen werkelijkheid worden en is magie altijd binnen handbereik is.
Herbeleef de tijdloze verhalen van Disney op een manier die je nooit zult vergeten. 

 

 

 

Close Menu