Disneyland Paris met je trouwe viervoeter? - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search
Wil jij graag Disneyland® Paris bezoeken samen met je hond, maar je weet niet wat de mogelijkheden zijn voor huisdieren in het Park? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van enkele tips zodat jij en je huisdier met een gerust hart aan jullie reis kunnen beginnen.

 

Om meteen met de deur in huis te vallen zijn huisdieren helaas niet toegestaan in de Disney® Parken. Een uitzondering hierop zijn blindengeleidehonden en hulphonden. Je dient dit wel voorafgaand aan je bezoek aan te geven.  Voor blindengeleidehonden en hulphonden geldt dat zij altijd aangelijnd moeten zijn of een tuigje moeten dragen in de parken.

Animal Care Center in Disneyland® Paris

Ondanks het huisdierenverbod biedt Disneyland® Paris wel een speciaal dierenpension aan. Dit is de meest makkelijke oplossing voor jou en jouw huisdier. Het pension bevindt zich namelijk op de grote parkeerplaats. Je huisdier wordt tijdens het verblijf  goed verwend en verzorgt met water en voedsel. Wel moet er echter rekening mee gehouden worden dat het personeel jouw huisdier niet mag uitlaten. Wij raden aan om vooraf contact op te nemen met het center over de richtlijnen die zij hanteren en om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat, reserveren is immers helaas niet mogelijk.

Naast het animal care center is het ook mogelijk om een accommodatie te boeken waarbij huisdieren zijn toegestaan zodat jouw trouwe viervoeter veilig gesetteld is terwijl jij de Disney® Parken bezoekt. Een goed voorbeeld hiervan is de Disney Davy Crockett Ranch.

Al met al zijn er genoeg mogelijkheden voor jou en je huisdier tijdens jouw reis naar Disneyland® Paris. Ofwel geen reden meer om je tegen te laten houden voor een bezoek aan dit magische Park.

Close Menu