Santa Claus is coming to town - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search
Ben jij ook zo gek op grote versierde kerstbomen, sfeervolle verlichting en een vrolijke parade met al je favorieten Disney figuren? Bezoek dan Disneyland® Paris tussen 12 november 2022 en 8 januari 2023.

 

Disneyland® Paris maakt zich weer klaar voor een betoverende kerst. Dit jaar met nóg meer magie omdat er naast kerst ook de 30ste verjaardag van Disneyland® wordt gevierd. Speciaal voor deze bijzonder gelegenheid komt de spectaculaire avondshow van Disney Dreams of Christmas terug. Deze show was voor het laatst te zien in 2016. Dit jaar zal Olaf uit Frozen je meenemen naar verschillende kersttradities.

Naast het terugkeren van de avondshow kan er ook gedanst worden tijdens Mickey’s Dazzling Christmas Parade. Meerdere keren per dag zullen verschillende Disneyfiguren samen met dansers en grote auto’s een optocht lopen door het park. In de avond zal dit gepaard gaan in combinatie met verschillende kleuren lampjes. Ben je nog niet genoeg in de kerstsferen gekomen, dan kun je een bezoek brengen aan de muziekshow Let’s Sing Christmas samen met Mickey, Minnie, Donald, Katrien en Goofy. Mocht je van al deze activiteiten honger hebben gekregen dan is een bezoek aan de kerstmarkt geen overbodige luxe. Hier worden feestelijk snacks, drankjes en menu’s geserveerd.

Tot slot zullen niet alleen de Disney parken, maar ook de Disney hotels nog magischer worden in deze periode. Om nog langer te kunnen geniet van alle kerstsferen is het aan te raden om het verblijf compleet te maken met een overnachting in een van de feestelijke hotels. Laat je verrassen door Disneyland® Paris in de meest sfeervolle periode van het jaar en geniet met familie en/ of vrienden van alle magie dat het park te bieden heeft. Onze Disney specialisten kijken graag met je mee naar het perfecte arrangement.

Close Menu