Skip to main content
search

Een reis naar Disneyland® Paris is een droom die uitkomt voor veel gezinnen en het wordt nog specialer wanneer je de betoverende wereld deelt met kleine kinderen. Maar, zoals bij elke vakantie, vereist een bezoek aan de magische wereld van Disneyland® Paris wat planning en overwegingen om ervoor te zorgen dat de reis soepel verloopt. Hier zijn enkele waardevolle tips voor gezinnen die van plan zijn Disneyland® Paris met kleine kinderen te bezoeken.

1. Maak een  planning

Begin ruim van te voren met het plannen van je reis. Disneyland® Paris heeft veel te bieden en het plannen van je dagen en het maken van reserveringen voor restaurants helpt teleurstelling te voorkomen. Check de officiële website regelmatig voor eventuele updates of geplande renovaties van attracties en restaurants.

2. Leuke attracties voor kinderen

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de attracties die geschikt zijn voor jonge kinderen. Disneyland® Paris heeft talloze betoverende attracties en shows die speciaal zijn ontworpen voor de kleintjes. Van ‘it’s a small world’ tot de draaimolen, er is voor elk wat wils.

3. Baby care centers

Disneyland® Paris heeft speciale Baby Care Centers die zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je kleintje, inclusief luiertafels, flesjeswarmer en privé-voedingsruimtes. Zo kun je ontspannen genieten van de magie, wetende dat je alle benodigdheden bij de hand hebt.

4. Rustige zones

Geef je kinderen af en toe een pauze van alle opwinding. Er zijn rustige zones in de Parken waar gezinnen kunnen ontspannen en even kunnen bijkomen van de drukte. Dit is vooral handig als je kleintjes een dutje moeten doen.

5. Disney Figuren ontmoeten

Voor veel kinderen is het ontmoeten van hun favoriete Disney Figuren een hoogtepunt van de reis. Controleer de tijden voor de ontmoetingen en zorg ervoor dat je camera klaar is om die kostbare momenten vast te leggen.

6. Eetopties voor kinderen

In alle restaurants in Disneyland® Paris vindt u speciale kindvriendelijke menu’s. Verken de mogelijkheden en kies restaurants die gerechten aanbieden die aansluiten bij de smaak van je kleintjes. Ook hier is vroegtijdige reservering via de Disneyland® Paris App aan te raden.

7. Baby switch

Voor ouders die attracties willen ervaren waar hun kleintjes mogelijk te klein voor zijn, biedt Disneyland® Paris de handige Baby Switch optie. Deze functie stelt gezinnen in staat om toch van de attracties te genieten zonder tweemaal in de rij te hoeven staan.

8. Wees flexibel

Hoewel planning essentieel is, is flexibiliteit ook belangrijk. Kinderen hebben hun eigen ritme, en het kan nodig zijn om je schema aan te passen aan hun behoeften. Wees bereid om van de planning af te wijken als dat het beste is voor je gezin.

Door deze tips te volgen, ben je goed voorbereid om met je kleintjes te genieten van de magie van Disneyland® Paris. Creëer onvergetelijke herinneringen terwijl je samen de betoverende wereld van Disney verkent! Veel plezier!

Close Menu