Skip to main content
search

Stap aan boord van Disney Dream en laat je betoveren door de wonderen van de zee. Dit majestueuze cruiseschip belooft niet alleen een vakantie op zee, maar ook een betoverende reis vol magie, plezier en onvergetelijke momenten. Bereid je voor om te ontdekken wat de Disney Dream zo bijzonder maakt.

Een betoverende eerste indruk van de Disney Dream

Al vanaf het moment dat je de Disney Dream in de haven ziet liggen, wordt je begroet door een magische sfeer. Het schip straalt de iconische charme van Disney uit, met verschillende Disney Figuren aan zowel de voor-als achterkant van het schip. Natuurlijk ontbreken de rode scheepshoorns met witte Mickey’s niet!

Magie voor alle leeftijden

Wat de schepen van Disney Cruise Line onderscheidt van andere cruiseschepen, is de ongeëvenaarde aandacht voor detail en het feit dat het ontworpen is voor plezier voor alle leeftijden. Zo wordt je al bij het betreden van het schip begroet door je favoriete Disney Figuren, zijn er gethematiseerde kinderclubs en hebben ook tieners hun eigen clubs aan boord.. Volwassenen kunnen genieten van verschillende exclusieve gethematiseerde bars, waar ze kunnen ontspannen met een verfrissend drankje.

Culinaire magie

Eten op de Disney Dream is een waar feest voor de zintuigen. Van culinaire diners in Palo, exclusief voor volwassenen, tot familievriendelijke maaltijden in Animators Palate, er is voor elk wat wils. Elke culinaire ervaring is doordrenkt met de kenmerkende Disney magie.

Sprookjesachtige hutten

De hutten zijn zorgvuldig ontworpen met het comfort van de gasten in gedachten. Van gezinsvriendelijke kamers met magische patrijspoorten tot magische suites met uitzicht op zee, elke accommodatie is van alle gemakken voorzien. 

Magische entertainment aan boord van Disney Dream

De avonden op de Disney Dream worden getransformeerd in betoverende ervaringen. Laat je meevoeren door Broadway-waardige shows in het Walt Disney Theatre of geniet van live muziek in de District Lounge. Het vuurwerk op zee voegt een extra vleugje magie toe aan de nachtelijke lucht, waardoor de reis onvergetelijk wordt. Wist je al dat het vuurwerk visvoer wordt zodra het, het water raakt? Zo is het niet schadelijk voor het milieu.

Dus, waar wacht je nog op? Stap aan boord en laat je betoveren door de Disney Dream. Je zult versteld staan van de magie op zee. Bon voyage!

Close Menu