Very Merrytime Cruises - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search

Disney Cruise Line brengt tijdens de wintermaanden een extra dosis magie met de Very Merrytime Cruises.

Betoverende decoraties

Bij het betreden van een Disney cruiseschip tijdens een Very Merrytime Cruise, word je begroet door een betoverende wereld van feestelijke decoraties. Denk aan schitterende kerstbomen, fonkelende lichten en prachtige guirlandes die elke hoek van het schip transformeren

Ontmoet Disney Figuren in kerstoutfits

Een hoogtepunt van deze cruise is de kans om je favoriete Disney Figuren te ontmoeten in hun kerst outfits. Wat is er nu leuker dan Mickey en Minnie te ontmoeten in hun feestelijke kleding? Niet alleen geweldig voor foto’s, maar ook een magisch moment voor zowel kinderen als volwassenen.

Spectaculair Entertainment

Tijdens de Very Merrytime Cruises kun je genieten van exclusieve kerstshows en entertainment aan boord. Disney staat bekend om zijn adembenemende producties, en tijdens deze cruises gaan ze nog een stap verder om de feestvreugde te vergroten. Van betoverende musicals tot speciale kerstvoorstellingen, het entertainment aan boord zal je in de kerststemming brengen.

Kerstactiviteiten voor het hele gezin

Of je nu met familie of vrienden reist, er zijn tal van kerstactiviteiten voor iedereen aan boord. Van speciale workshops waar je je eigen kerstversieringen kunt maken tot speciale filmavonden met je favoriete Disney kerstfilms, er is altijd iets te doen voor alle leeftijden. Speciale kerstspellen en activiteiten betrekken de hele familie bij de feestvreugde.

Feestelijke diners

Een belangrijk aspect van elke cruise is het culinaire aanbod, en tijdens de Very Merrytime Cruises wordt dit nog specialer. Geniet van heerlijke feestmaaltijden met een vleugje Disney magie.
Of je nu dineert in een van de themarestaurants of deelneemt aan een speciaal kerstbuffet, de chefs aan boord zorgen ervoor dat je smaakpapillen worden verwend met seizoensgebonden lekkernijen.

Een Very Merrytime Cruise met Disney Cruise Line biedt een betoverende en feestelijke ervaring voor cruise liefhebbers van alle leeftijden. Van adembenemende decoraties tot exclusieve shows en ontmoetingen met je favoriete Disney Figuren, deze cruises zorgen ervoor dat de feestdagen op zee net zo magisch zijn als thuis. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol betovering en vier het seizoen met Disney Cruise Line zoals nooit tevoren.

Close Menu