Pandora sieraden in Disneyland® Paris Skip to main content
search

Betoverende Disney momenten vereeuwigd in prachtige sieraden. Sinds 2017 presenteert PANDORA haar iconische bedelarmbanden in Disneyland® Paris. Hier  vind je een schatkist aan unieke bedelarmbanden, ringen, kettingen, oorbellen en meer, die de perfecte manier zijn om je Disney ervaring te vereeuwigen.

Een betoverend PANDORA assortiment in het hart van Disney

Het uitgebreide assortiment van PANDORA is te vinden in de twee Disney® Parken, Disney Village® en drie Disney Hotels. Speciale gedeeltes zijn gecreëerd in het Disneyland® Hotel, Disney Hotel Sequoia Lodge, Disney Hotel Newport Bay Club, de Disney Fashion winkel in Disney Village® en Harrington’s in het Disneyland® Park. De exclusieve Hollywood Jewel Box-winkel in het Walt Disney Studios® Park is een waar paradijs voor PANDORA liefhebbers. Hier vind je een oogverblindende collectie die je meeneemt naar de magische wereld van Disney.

Een ode aan Disney in elke bedel

De speciale Disney PANDORA collectie is een ode aan de geliefde Disney Figuren en verhalen. Speciaal voor Disneyland® Paris heeft PANDORA een exclusieve collectie ontworpen die de unieke sfeer en charme van de Parken vastlegt. Armbanden en bedels met iconische figuren zoals Mickey Mouse, Donald Duck en Bambi brengen de magie van Disney tot leven. Speciale gedeeltes in geselecteerde  winkels bieden een unieke selectie bedels die perfect passen bij de sfeer van de Parken.

Een onvergetelijk aandenken aan jouw avontuur

Een PANDORA sieraad is meer dan een accessoire, het is een tastbaar aandenken aan jouw onvergetelijke momenten in Disneyland® Paris. Of je nu een verjaardag viert, een romantisch uitje beleeft of gewoon geniet van de magie, een sieraad zal je altijd terugbrengen naar die speciale dag.

Met PANDORA sieraden draag je de betovering van Disneyland® Paris altijd bij je. De prachtige collecties, met hun unieke details en symbolen, zijn een blijvende herinnering aan de fantasie en vreugde die je in de Parken hebt ervaren.

 

Close Menu