TOGETHER: A Pixar Musical Adventure Skip to main content
search

Ben je klaar om ondergedompeld te worden in een wereld vol verbeelding, muziek en avontuur? Maak je klaar voor ‘TOGETHER: A Pixar Musical Adventure’ in het Walt Disney Studios® Park! Vorige week hebben wij tijdens ons bezoek aan Disneyland® Paris deze betoverende show gezien en we zijn nog steeds onder de indruk!

Orkest met dirigent voor een scherm met Disney Pixar FigurenHet verhaal

In deze adembenemende productie volgen we het verhaal van Charlie, die de avond voor zijn grote optreden al zijn bladmuziek kwijtraakt. Gelukkig staan zijn vrienden uit de Pixar wereld voor hem klaar, waaronder de bekende Disney Pixar Figuren als Jessie, Buzz Lightyear, Bo Peep en nog veel meer. Samen gaan ze op een spannend avontuur om de bladmuziek terug te vinden. Met de hulp van andere bekende Disney Figuren nemen ze ons mee op een reis door diverse Pixar universums, van de kleurrijke wereld van Up tot de diepten van de oceaan in Finding Nemo.

De magie van de show Together: A Pixar Musical Adventure

Dit magische spektakel is niet zomaar een voorstelling; met een live orkest en spectaculaire visuele effecten is het een totaalervaring die al je zintuigen prikkelt. Stel je voor dat je samen met Woody, Sulley en andere geliefde Disney Pixar Figuren op een missie bent om de bladmuziek terug te vinden, terwijl de wind door je haren waait, waterdruppels je gezicht raken en confetti de lucht in schiet. Het is in één woord magisch!

Figuren van Toy Story tijdens de showReview

Als je op zoek bent naar een unieke en betoverende ervaring tijdens je bezoek aan Disneyland® Paris, dan is ‘TOGETHER: A Pixar Musical Adventure’ een absolute must-see. Deze show combineert de tijdloze charme van de Pixar films met de energie van live muziek en adembenemende special effects. Kortom, deze show mag je tijdens je volgende bezoek aan het Park echt niet missen! 

 

Close Menu