Disney Adventure World Skip to main content
search

Disneyland® Paris heeft tijdens de viering van haar 32e verjaardag de gloednieuwe naam en visie onthuld voor het Walt Disney Studios® Park: Disney Adventure World!
Disney fans en avonturiers van alle leeftijden kunnen zich verheugen op nieuwe ervaringen, uitbreidingen en een compleet nieuwe beleving.

Bouwupdate van het nieuwe gedeelte in het Walt Disney Studios Park

Een frisse creatieve visie

Disney Adventure World markeert het begin van een nieuw tijdperk van creativiteit en verbeelding. Het Park krijgt niet alleen een nieuwe naam, maar ook een compleet nieuwe kijk op entertainment en avontuur. Deze visie omvat gloednieuwe themagebieden, innovatieve attracties en een algehele verbetering van de gastervaring.

Betoverende nieuwe ervaringen

Een toevoeging waar het meest naar uitgekeken wordt  is World of Frozen, waar gasten de betoverende winterse wereld van Disney’s Frozen kunnen verkennen. Kleurrijke gevels, adembenemende berglandschappen, betoverende attracties en entertainment zullen dit gebied tot een onvergetelijke ervaring maken voor alle leeftijden. Naast World of Frozen kunnen gasten zich ook verheugen op andere nieuwe themalanden die geliefde Disney films tot leven brengen.

Schets van Frozen Land

Magische themalanden

Waar het Walt Disney Studios® Park zich vroeger richtte op een blik achter de schermen van film- en televisieproducties, evolueert het nu naar meeslepende themalanden die geliefde Disney films tot leven brengen. Van MARVEL-superhelden tot Disney·Pixar Figuren en de magische wereld van Frozen, elk gebied belooft gasten mee te nemen op een onvergetelijke reis vol avontuur en verbeelding.

Sensationele nieuwe shows

Vanaf 25 mei biedt Disneyland Paris de betoverende show “Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland”. Deze show, waar gasten kunnen genieten van een kleurrijk spektakel, is geïnspireerd door Alice in Wonderland. Deze pop-rocksfeer muzikale show biedt een levendige muziekbattle en hoogvliegende acrobatische acts, met twee verschillende eindes voor een gepersonaliseerde ervaring. Daarnaast kunnen bezoekers vanaf eind 2024 genieten van een nieuwe avondshow in Marvel Avengers Campus, die tot het voorjaar van 2025 plaatsvindt. Deze show combineert indrukwekkende projecties, meeslepende muziek en spannende special effects, waarbij favoriete Marvel-helden tot leven komen voor een onvergetelijk avontuur.

Concept art van het nieuwe entreegebouw Walt Disney Studios Park

Transformatie van Studio 1

Niet alleen de attracties en themagebieden worden vernieuwd, maar ook de ingang van het Park krijgt een complete make-over. Gasten worden verwelkomd in de autenthieke wereld van cinema’s en uitgenodigd voor een glamoureuze filmpremière in het hart van Hollywood. Met een nieuw entreegebouw belooft de ingang een magische en meeslepende ervaring te worden vanaf het moment dat gasten binnenkomen.

De onthulling van de naam Disney Adventure World luidt een nieuw en spannend hoofdstuk in voor Disneyland® Paris. Met nieuwe themagebieden en betoverende ervaringen, belooft het Park een bestemming te worden die gasten keer op keer willen bezoeken. 

Close Menu