Ontdek het Ki Space Hotel & Spa Skip to main content
search

Zoek je naar een modern hotel unieke om jouw verblijf bij Disneyland® Paris onvergetelijk te maken? Dan is het nieuwe Disneyland® Paris Partner Hotel Ki Space Hotel & Spa de perfecte keuze!
Dit 4-sterrenhotel biedt een ongeëvenaarde mix van technologie, kunst en gastvrijheid, waardoor het jou tijdens jouw verblijf aan niks ontbreekt.

Lounge met witte sofa's en donkere muren in de Ki Bar

Een inspirerende mix van kunst en innovatie

Stap binnen in een wereld waar kunst en innovatie samenkomen en creativiteit uit elke hoek spat. Het Ki Space Hotel & Spa is meer dan zomaar een accommodatie; het is een beleving. Het eigentijdse design en de technologische snufjes zorgen voor een inspirerende sfeer die jou versteld zal doen staan.

Comfortabele kamers met volledig uitgeruste keukens

De kamers van het hotel bieden alle comfort en de ruimte die je nodig hebt. De kamers zijn voorzien van grote bedden en sommige kamers hebben een slaapbank, waardoor er plaats is voor maximaal 4 personen. Alle kamers beschikken daarnaast over een volledig uitgeruste keuken, zodat jezelf zou kunnen koken.

Kamer met 2-persoonsbed en een slaapbank in het Ki Space Hotel

Nomad Restaurant

Begin jouw dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en geniet tijdens de lunch of het diner van culinaire hoogstandjes in het Nomad Restaurant.
Het menu biedt een gevarieerde keuze aan gerechten, van Aziatische delicatessen tot Amerikaanse favorieten en Mediterrane specialiteiten.

Kom tot rust in de wellness van het Ki Space Hotel & Spa

Na een dag vol plezier in de Disney® Parken kan je heerlijk ontspannen in de wellness van het hotel. Met een oppervlakte van maar liefst 1.000m² biedt deze wellness alles wat je nodig hebt om te ontspannen en op te laden. Je kunt gebruikmaken van de volledig uitgeruste fitnessruimte, het verwarmde zwembad met jacuzzi of de luxe spa waar je kunt genieten van innovatieve schoonheidsbehandelingen.

Zwembad met ligbedden met witte kussens

The Ki Bar

Ontdek de levendige sfeer van The Ki Bar, het bruisende hart van het hotel. Deze loungebar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een drankje of snack je kunt plaatsnemen aan de bar of wegzakken in de comfortabele sofa’s in de bibliotheek.

De perfecte locatie van het Ki Space Hotel & Spa 

Het Ki Space Hotel & Spa is gelegen in Val d’Europe. Met de gratis shuttleservice ben je binnen 20 minuten bij de ingang van de Disney® Parken. Dit maakt het de perfecte uitvalsbasis voor een magische vakantie met het hele gezin.

Kortom, met zijn luxe accommodaties, uitgebreide wellnessfaciliteiten en ongeëvenaarde gastvrijheid belooft dit hotel een onvergetelijke ervaring.

Close Menu