Very Merry Christmas Party - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search

It’s the most wonderful time of the year en er is geen betere plek om in kerststemming te komen dan in Magic Kingdom, in Walt Disney World. Elk jaar vanaf begin november tot eind december organiseert het Park op geselecteerde avonden een “Very Merry Christmas Party,” een betoverend evenement dat bezoekers onderdompelt in de magie van Kerstmis. Van betoverende decoraties tot magische shows en exclusieve traktaties, dit feest mag je absoluut niet missen als je van de feestdagen houdt!

Magische decoraties

Bij binnenkomst in het Magic Kingdom word je meteen begroet door betoverende lichtjes, ornamenten en feestelijke versieringen. Main Street U.S.A.® is omgetoverd tot een winter wonderland, met fonkelende lichtjes. Het Kasteel van Assepoester schittert met duizenden lichtjes en er klinken bekende kerstliedjes door de speakers. Het is moeilijk om niet meteen in de kerststemming te komen bij het zien van deze adembenemende decoraties.

Exclusieve shows en parades

Een van de hoogtepunten van de Very Merry Christmas Party zijn de exclusieve shows en parades. De avond wordt afgetrapt met de betoverende “Mickey’s Once Upon a Christmastime Parade,” waar je favoriete Disney Figuren gehuld in hun feestelijke outfits voorbij komen op prachtig versierde wagens. De parade wordt vergezeld door vrolijke kerstliedjes en sneeuw die neerdwarrelt, wat de magische sfeer compleet maakt.
Daarnaast zijn er verschillende magische shows verspreid over het Park. Van traditionele tot moderne kerstliedjes, deze shows bieden entertainment voor het hele gezin en zorgen ervoor dat je in de kerstsfeer blijft.

Betoverende snacks

Een bezoek aan een Very Merry Christmas Party zou niet compleet zijn zonder te genieten van enkele exclusieve kerst snacks. Verspreid over het park vind je kraampjes die een scala aan lekkernijen aanbieden, waaronder heerlijke koekjes, warme chocolademelk, en zelfs speciale kerstcocktails.

Ontmoetingen met Disney Figuren

Tijdens het Party heb je de kans om je favoriete Disney Figuren in hun feestelijke kerstoutfits te ontmoeten. Of het nu Mickey en Minnie zijn of zelfs de Kerstman zelf, deze meet-and-greets zorgen voor onvergetelijke momenten.

Sneeuw in Florida?

Een van de magische momenten van de Very Merry Christmas Party is de sneeuw die valt in het Magic Kingdom. Terwijl je door Main Street U.S.A.® loopt, zul je merken dat er plotseling sneeuwvlokken uit de lucht dwarrelen.

De Very Merry Christmas Party in Magic Kingdom biedt een betoverende ervaring die je nergens anders zult vinden! Van de adembenemende decoraties tot de exclusieve shows, het feest dompelt je onder in de magie van de feestdagen. Deze magische party is geschikt voor alle leeftijden en een perfecte manier om samen met familie en vrienden de meest magische tijd van het jaar te vieren. Als je de kans hebt om Walt Disney World tijdens de wintermaanden te bezoeken, mag je de Very Merry Christmas Party niet missen!

Close Menu