Handige Disneyland® Paris informatie - Magicalholidays.nl - Disneyland Paris specialist Skip to main content
search
https://www.youtube.com/watch?v=lcqQ3c8Farg

Handige Disneyland® Paris informatie

Disneyland® Paris is een magische bestemming met een overvloed aan accommodaties, shows, parades en magische belevenissen. Ons C&O Travel Magical Holidays team, dat regelmatig Disneyland® Paris bezoekt, geeft je graag alle benodigde informatie en heeft praktische tips verzameld om je reis gemakkelijk te plannen.

Een goede voorbereiding voor een geslaagd verblijf

Voor een geslaagd verblijf in Disneyland® Paris is een goede voorbereiding essentieel. Ontdek onze handige gidsen met Disneyland® Paris informatie over shows en parades, attracties, evenementen, restaurants en vervoer en routebeschrijving. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je magische reis te plannen en optimaal van de Parken te genieten.

Ontdek de ideale periode en accommodatie via onze aanbiedingen pagina voor een onvergetelijke ervaring.

Filter

Extra services

Ontdek de betoverende extra services die Disneyland® Paris te bieden heeft. Van de Disneyland Paris app tot faciliteiten voor baby’s en magische souvenirs – welke je bezoek nog specialer maken. Laat je onderdompelen in de wereld van Disney en geniet van alle bijzondere extra’s die we voor jou hebben klaarstaan.

Filter

Veelgestelde vragen Disneyland® Paris

Hier vind je antwoorden op de veelgestelde vragen over Disneyland® Paris. Of je nu alleen reist, met het gezin of met vrienden onze uitgebreide gids biedt duidelijke en nuttige informatie over tickets, accommodaties, parkattracties en meer. Met deze verzameling essentiële informatie voor jouw Disneyland® Paris ervaring kun je optimaal genieten van deze magische bestemming.

Hoe kom ik bij Disneyland® Paris?

Disneyland® Paris ligt ongeveer 32 kilometer ten oosten van het centrum van Parijs. Er zijn verschillende manieren om Disneyland® Paris te bereiken, afhankelijk van je vertrekpunt. Je kunt er met de trein, auto of shuttlebus naartoe reizen. Veel hotels bieden ook handige pendeldiensten.

Hoeveel kost een kaartje voor Disneyland® Paris?

De prijzen voor toegangskaartjes variëren afhankelijk van de leeftijd van de bezoeker, het type kaartje (1 Park of 2 Parken) en de duur van het verblijf. Bekijk hier het prijsoverzicht voor de actuele prijzen van de entreetickets voor Disneyland® Paris.

Wat is de beste tijd om Disneyland® Paris te bezoeken?

De beste tijd om Disneyland® Paris te bezoeken, kan variëren afhankelijk van je voorkeuren. Over het algemeen zijn de lente en de herfst minder druk. Doordeweekse dagen zijn tevens vaak minder druk dan de weekenden. Daarnaast zijn de zomermaanden en de kerstperiode drukker vanwege de vakanties.

Alle meestgestelde vragen
Close Menu